(Poistunut julkaisusta)

Full Stack -ohjelmistokehittäjä
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Haemme nyt Full Stack -ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Granon monikanavamarkkinoinnin palvelut -yksikköä.

Yksikössä toteutamme asiakkaiden toimeksiannosta erilaisia markkinointiviestinnän kokonaisuuksia aina yksittäisistä sähköpostilähetyksistä monivaiheisiin ja automatisoituihin viestinnän prosesseihin. Tavoitteemme on saada osa näistä toimeksiannoista asiakkaiden itse toteuttamaksi kehitettävän markkinoinnin online-palvelun avulla.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Ohjelmistokehittäjän roolissa vastuullasi ovat markkinoinnin online-palveluun liittyvät teknologiaratkaisut ja palvelun tekninen toteutus Granon yleisen viitekehyksen mukaisesti. Lisäksi osallistut palvelun määrittelyyn ja suunnitteluun yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta innovatiivista ja eteenpäin suuntautunutta otetta sekä kykyä valjastaa teknologian uusimmat mahdollisuudet palvelun kehittämisen hyväksi.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Hae tiimiimme, mikäli sinulla on kokemusta modernista käyttöliittymä-, backend- ja rajapintaohjelmoinnista sekä rohkea ja innokas asenne tarttua uusiin haasteisiin. Omaat kokemusta seuraavista tekniikoista: Moderni JavaScript, Node.js, Angular, Redux, AWS, HTML5 ja CSS3 sekä responsiiviset teknologiat.

Arvostamme monipuolista koodaustaustaa sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta. Työskentelet mielelläsi osana muita kehitystiimejä ja haluat kasvaa yhdessä tiimisi kanssa. Intohimonasi on viedä asioita eteenpäin. Haluat pysyä kehityksen eturintamassa ja kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on markkinoinnin osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, positiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta ja innovatiivista palvelukokonaisuuttamme asiakkaidemme tarpeisiin.

HAKUOHJEET

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.10.2018, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa.

Lisätietoja antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.