(Poistunut julkaisusta)

Full Stack .NET -kehittäjä
Alfame

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kiikarissa uudet aivopähkinät ja ihmisiinsä satsaava työnantaja? Olisi hinkua räpeltää enemmänkin eri teknologioiden parissa? Ehkä koodaat yksinäisyyden autiomaassa vailla tiimin tukea? Tai kenties työsi on jämähtänyt paikoilleen ja sinä pian sen mukana? Nyt loppuu jahkailu, tule meille .NET-kehittäjäksi.

Alfamella sinua odottaa läjä mahtavia työkavereita, tuoreet teknologiat ja työvälineet sekä modernin työn mahdollisuuksista ponnistava itseohjautuva kulttuuri. Sinusta kaipaamme vahvistusta erityisesti .NET-heimomme backend-osaamiselle.

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä pääset ratkomaan haasteita tiimityönä yhdessä muiden kovien asiantuntijoiden ja osaamistasi arvostavien asiakkaiden kanssa. Pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisten projektien parissa työskentelet ja millaisia teknologioita haluat tulevaisuudessa käyttää.

Tässä hommassa pääset poimimaan pullasta parhaat rusinat. Työssä on sekä pysyvyyttä että uutuuden tunnetta vaihtuvien asiakasprojektien ja -tiimien myötä. Työkaverisi löydät oman virtuaalisen kattomme alta ja pääset kehittämään tiimin, heimon ja koko talon toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa.

.NET-kehittäjänä osallistut monipuolisten asiakasprojektien suunnitteluun ja toteuttamiseen ja autat tiimisi jäseniä jakamalla auliisti osaamistasi. Halutessasi sinulla on vapaus sovitella päähäsi myös vaikkapa scrum masterin hattua tai toimia myynnin tukena. Tehtäviäsi ja urapolkuasi muokkaat siihen suuntaan kuin itse haluat - me kannustamme!

Tällä hetkellä meille olennaisia teknologioita ja käsitteitä ovat esimerkiksi nämä: Azure, C#, Entity framework, MS SQL, JavaScript, ReactJS, Angular, Blazor, Node.js. Niillä peleillä toimimme, millä asioita saadaan kätevimmin tehdyksi. Opastamme sinut vähemmän tuttuihin teknologioihin ja olet myös tervetullut tuomaan uusia ratkaisuja mukanasi! Arkemme järjestämme näppärästi ketteriä menetelmiä (Scrum, Kanban, DevOps, SAFe) hyväksi käyttäen.

Sopisiko tämä tehtävä sinulle?

  • Hallitset .NET-ympäristön ja SQL:n ja sinulla on muutaman vuoden kokemus C#-kielestä. Mitä monipuolisempi ohjelmointiosaamisesi on, sitä korkeammalle hattumme nousee.
  • Innostut uusien teknologioiden ja työskentelytapojen tutkimisesta ja käyttöönottamisesta. Plussaa ropisee, jos sinulla on aloitekykyä ja draivia viedä kokeiluja eteenpäin.
  • Et säntää karkuun Legacy-koodiin törmätessäsi - sitäkin tarvitaan asiakkaiden tarpeiden ratkomiseksi, mutta aika harvoin.
  • Sinulla on sosiaalista pelisilmää ja vuorovaikutustaitoja niin työtovereiden, yhteistyökumppaneiden kuin asiakkaiden kanssa toimimiseen.
  • Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Jaa mikä Alfame?

Alfame on yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Meille tärkeimmät menestyksen mittarit ovat henkilöstökokemus ja asiakaskokemus, kannattavuutta unohtamatta.

Vauhdikkaasti muuntuvalla alalla luoviminen vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä, jota kutsumme hakkeruudeksi. Uuden oppiminen on kulttuurimme kulmakivi ja siitä myös palkitsemme. Kun sukellat vaikkapa kiinnostavaan kirjaan tai suoritat sertifikaatteja, bonus ropsahtaa tilillesi. Hakkeruutta pääset harjoittamaan myös pari kertaa vuodessa järjestämissämme hackathoneissa ja mitä mielikuvituksellisimmissa Turpo-projekteissa.

Meillä paiskitaan töitä siellä missä ne milloinkin parhaiten onnistuvat, ja olemme toden teolla panostaneet etätyöskentelyyn. Oman hyvinvointimme vuoksi tykkäämme tavata toisiamme säännöllisesti naamatustenkin, jolloin yhdessä tekeminen sujuu sutjakammin myös verkossa. Toimistot meillä on Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa.

Asiakasprojektit viemme maaliin tiimityönä ja laadusta tinkimättä.  Heimot tukevat osaamisen kehittämisessä ja tarjoavat yhteisön, joissa voit ruotia asioita samoista teknologioista kiinnostuneiden tyyppien kanssa. Meillä kukaan ei jää yksin.

Olemme rehtiä ja rentoa, arkijärkistä porukkaa laajalla ikäjakaumalla. Meitä liimaa yhteen Alfamen arvot hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Käy lukemassa lisää meistä työpaikkana ja asiakasprojekteistamme!

Toimi näin

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Emme sullo ketään valmiiseen lokeroon, vaan räätälöimme sinulle oman kiinnostuksesi mukaisen urapolun. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta - keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Lähetä meille hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 2.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Kain kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com.