Full Stack- kehittäjiä
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme asiakashankkeemme ketterään tiimiin

Full Stack-kehittäjiä

työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä digitaalisten palveluiden maailmassa moderneilla teknologioilla DevOps-kulttuurin hengessä.

Rekrytoimme useita ohjelmistokehittämisen ammattilaisia, joilla on jo kokemusta toimimisesta IT-alan projekteissa sekä asennetta ja kykyä muuntautua asiakastarpeisiimme tilanteen mukaan. Pääset mukaan kiinnostaviin asiakashankkeisiimme ratkaisemaan kompleksisia kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin ja asiakkaan kanssa.

Tulet osaksi Digian Secure and Scalable Solutions -ryhmää, joka toimii 250 rautaisen ammattilaisen voimin ja toimittaa ratkaisuja, jotka perustuvat räätälöimiimme sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin ja omiin ohjelmistotuotteisiimme. Ratkaisujen ominaispiirteinä korostuvat toimintavarmuus ja tietoturvallisuus laatua unohtamatta. Toimintaamme leimaavat vankka ja monipuolinen osaaminen, laadukkaat toteutukset sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet. Työskentelemme sekä asiakkaidemme tiloissa sekä toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Raumalla.

Minkälaisia uusia työkavereita etsimme? 

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista JavaScript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on hyötyä. Kokemus pilvikehittämisestä on plussaa ja etua on myös, jos tunnet suurimman osan näistä: DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework, Maven, Ant.

Ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja ja kykenet toimimaan niin itseohjautuvasti kuin sujuvasti tiimissä edistäen projektin tavoitteiden toteutumista. Asiakaslähtöisyys ohjaa työskentelyäsi ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Olet myös vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa. Sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa.

Arvostamme tietoturvaosaamista ja kykyä yleisimpien haavoittuvuuksien paikkaamiseen kooditasolla. Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Digialle Secure and Scalable Solutions-yksikköön?

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvä työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia esimerkiksi Mob Programmin -hengessä.

Hakuaika päättyy 12.2.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos olet hakenut aikaisempaan Ohjelmistokehittäjä-hakuumme, hakemuksesi huomioidaan myös tässä haussa. 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, vastaamme niihin mielellämme: 

Helsinki: Ilja Kovanen, p. 040-5504003 tai sähköposti: ilja.kovanen(at)digia.com.
Jyväskylä: Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköposti: anssi.ylonen(at)digia.com
Tampere: Jarno Teivas, p. 050-5724491 tai sähköposti jarno.teivas(at)digia.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413258
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: June Poikselkä (June.Poikselka (a) digia.com)
  • Sijainti: Tampere/Helsinki/Jyväskylä