(Poistunut julkaisusta)

Full stack -kehittäjiä pääkaupunkiseudulle
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haluatko mukaan rakentamaan tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja huippuporukassa yhdessä Pohjoismaiden nopeiten kasvavassa IT-talossa? Etsimme nyt useita ohjelmistokehittäjiä mukaan uusiin tiimeihimme pääkaupunkiseudulle.

Full stack -kehittäjänä työskentelet osana moniosaavaa 4-8 hengen ketterää ohjelmistokehitystiimiä ja kehität moderneja verkkosovelluksia tietokannan suunnittelusta aina rikkaiden käyttöliittymien toteutukseen asti. Asiakasprojekteissa vastaatte tiimin kanssa projektien läpiviennistä, suunnittelusta ja toteutuksesta, varmistaen erinomaisen loppukäyttäjäkokemuksen lisäksi sen, että teknologiaratkaisut palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa.

Meille oikea match?

Olet jo jonkin verran kokenut ohjelmistokehittäjä, jolta löytyy kokemusta modernien verkkopalveluiden kehittämisestä tämän päivän Microsoft-pohjaisilla työkaluilla ja tekniikoilla. Hallitset web-käyttöliittymien suunnittelun ja toteutukseen mm. HTML5, CSS3 ja SPA-tekniikoilla (esim. Angular 1/2, Vue tai React), sekä palvelinpään ohjelmointi luonnistuu esimerkiksi C# tai ASP.NET MVC - ja/tai Node.js - tekniikoilla.

Koulutustasi tärkeämpänä pidämme kokemuksesi lisäksi paloa päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja uusien teknologioiden avulla, sekä halua ja intoa kehittyä ammatillisesti uusien teknologioiden parissa vieläkin laaja-alaisemmaksi osaajaksi. Tyyppinä tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja jaat oppejasi myös koko tiimille. 

Edellä olevan lisäksi plussaa on, jos osaamispakistasi löytyy jo kokemusta pilvipohjaisista palveluista (esim. Azure), järjestelmäintegraatioista, relaatiotietokannoista tai tietokantasuunnittelusta. Ymmärrys automaattitestauksesta ja/tai ketteristä kehitysmenetelmistä katsotaan myös eduksi.

Miksi Innofactor?

Meille ketteryys, itseohjautuvuus ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeitä asioita. Organisaatiomme on hyvin matala ja toimintamme perustana ovat tiimit, jotka rakentuvat asiakkuuksien ympärille.  Tiimimme ovat vastuussa asiakkaasta alusta loppuun, ja niissä on kaikki asiakkaan hoitoon tarvittava osaaminen. Tiimit ovat sitoutuneita omiin asiakkaisiinsa, mutta vastapainona mahdollistamme siirtymisen tiimien välillä tai kasvamisen roolista toiseen oman kiinnostuksen mukaan. Olemme aidosti kiinnostuneita ihmisten hyvinvoinnista ja kehittymisestä. 

Ohjelmistokehittäjän roolissasi sinulla on mahdollisuus kurkistaa niin merkittävien bränditalojen, julkishallinnon toimijoiden kuin kolmannen sektorin asiakkaiden ohjelmistoratkaisujen maailmaan. Pääset osaksi it-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa.

Palkan lisäksi sinulla on käytössäsi perusedut (mm. työterveys, puhelin- ja lounasetu), joustavat työaikajärjestelyt ja monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

Kiinnostuitko?

Kerro meille miksi juuri sinä olisit paras vahvistus osaksi kehitystiimiämme. Pyrimme etenemään rekrytoinneissa nopeasti ja aloitamme haastattelut heti, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian!

Käy kurkkaamassa lisää arjestamme myös Innofactorin tileillä Instagramissa, Facebookissa, Linkedinissä tai Twitterissä!