(Poistunut julkaisusta)

Full Stack-kehittäjiä, IT-tietoyksikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissa työskentelee yli 800 asiantuntijaa. Töitä tehdään monipaikkaisesti nykyaikaisilla työvälineillä.  

 

Kelan IT-palveluihin kuuluvan IT-tietoyksikön Kansainvälisen tiedonvälityksen ryhmässä työskentelevät tiedonvälityksen ohjelmistoasiantuntijat. Kela toimii Suomessa Euroopan laajuisen sosiaaliturvan sähköisen tiedonvaihtojärjestelmän, EESSI:n (Electronic Exchange of Social Security Information) yhteyspisteenä mahdollistaen mm. työeläkelaitosten kansainvälisen tiedonvaihdon. Osana tätä kokonaisuutta toimii RINA (Reference Implementation of National Application), joka tarjoaa käyttöliittymän kansainvälisten sanomien käsittelyyn. 

 

Etsimme nyt kahta Full Stack- kehittäjää

 

Olisiko seuraava ura-askeleesi Euroopan laajuisen sosiaaliturvan sähköisen tiedonvaihtojärjestelmän kehittäjänä? Pääset mukaan kansainvälisen tiedonvälityksen ketteriin tiimeihin, EESSI-yhteyspisteen ja RINA-sovelluksen kehitykseen ja hallintaan. Jos olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaavaa tiimipelaaja, joka tuntee vetoa sovellusten suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotyöhön, mutta myös yksikkötestaus ja julkaisujen suunnittelu ja toteutus kiinnostavat, voit olla hakemamme henkilö. Hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyky ja kiinnostus uuden oppimiseen vievät pitkälle.

 

Odotamme sinulta:

  • muutaman vuoden työkokemusta ketterästä sovelluskehityksestä
  • Java -ohjelmistokehityksen ja web –käyttöliittymäkehityksen Angular -osaamista
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • itseohjautuvuutta, aktiivista ja positiivista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • englannin kielen taitoa

 

Arvostamme korkeakoulututkintoa tai -opintoja ja alan harrastuneisuutta.

 

Tiimiemme avainsanoja

Angular, Java EE, Java SE, Java8, Springboot, Springbatch, Keycloak, Apache Camel, JSF, REST, JSON, JPA, Soap, XML, HTML, Elasticsearch, MS SQL server, SQL, PostgreSQL, Maven, Jenkins, Nexus, Bitbucket/Git, Sonar, SaltStack,

Java Server Faces, Red Hat OpenShift, integraatiot, WSDL, Kontitus, DevOps, Jira

 

Odotamme, että puolessa vuodessa olet perehtynyt Kelan IT-arkkitehtuuriin, teknologioihin sekä toimintaympäristöön ja että olet vahvasti mukana kehittämistehtävissä. Kehitämme IT-palveluja ketterissä tiimeissä, joissa saat tukea huippuluokan kollegoilta ja loistavan työporukan.

 

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi sekä työpaikan, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa.

Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavat kouluttautumismahdollisuudet, laajan työterveyshuollon ja ravintoedun.

 

Kiinnostuitko?

 

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme viimeistään 28.2.2021. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Elina Salo ja Janne Toivonen, etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.