Full Stack -kehittäjä

Visma Software Oy
Tietoa tehtävästä

Haluatko olla mukana kehittämässä palveluja, jotka vaikuttavat kymmenien tuhansien ihmisten arkeen? Onko intohimosi infrastruktuurin rakentamisessa, mutta fronttityöskentely hoituu tarvittaessa tai toisinpäin? Haluatko kehittää osaamistasi laaja-alaisesti?

Yli 170 eri toimialaa palvelevat Visma Entry ja Visma Movenium -tuotteemme kehitysyksikkömme etsii Full Stack-kehittäjää. Tehtävässä toimit pienessä ja ketterässä tuotekehitysyksikössämme tuottaen kykysi mukaan toiminnallisuuksia infrasta fronttiin.

Vastaamme tuotteistamme koko elinkaaren ajan kehityksestä tuotantoon. Tekemäsi ratkaisut kulkevat ohjauksessasi omalta koneeltasi aina tuhansien ihmisten käyttöön tuotantoon ja toisinaan kenties vielä takaisin pöydällesi mietittäväksi. Yksikössämme työskennellään tällä hetkellä mm. seuraavilla teknologioilla: AWS, EmberJS, NodeJS, Laravel (PHP), Kubernetes, Serverless Framework, TravisCI.


Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta verkkopalvelujen toteutuksesta

  • Proaktiivista ja itseohjautuvaa otetta työntekoon. Osallistut tarvittaessa toiminnallisuuksien suunnitteluun ja lopulta vastaat niiden toiminnasta tuotannossa.

  • Kokemusta ketterässä ohjelmistokehitystiimissä työskentelemisestä

  • Intoa ja halua oppia uutta ja kehittää tekemistäsi

Arvostamme myös kokemusta muista moderneista verkkopalveluiden teknologioista, kuten GraphQL, VueJS/React/Angular sekä aikaisempaa kokemusta työajanhallinnasta tai palkanlaskennasta. Tietyn teknologian osaamisen sijaan menestyt tehtävässä ensisijaisesti omaamalla raikkaan ja rohkean ajattelutavan, jonka myötä kehität itseäsi ja koko tiimiä työssään tulevaisuuden teknologioihin.

Olemme osa kansainvälistä Visma -konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS -toimittaja. Visman organisaatiorakenne mahdollistaa itsenäisen toimintamme tuotteiden kehityksessä ja työskentelytavoissa. Tuotekehitysyksiköt jakavat tietoa Visman sisällä toisilleen ja sinulla on mahdollisuus osallistua toiminnan kehittämiseen myös kansainvälisten kollegoiden kanssa. Työtyytyväisyys on meille tärkeä ja olemmekin sijoittuneet Great Place To Work -työtyytyväisyystutkimuksessa kärkisijoille, vuonna 2020 olimme Suomen toiseksi paras työpaikka ja olemme saaneet sertifikaatin myös tänä vuonna. Vuoden 2021 listasijoitukset julkaistaan huhtikuussa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, tuotekehityksen esimies Juha-Matti Hakala vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Juha-Matin sähköpostitse juha-matti.hakala@visma.com tai puhelimitse 0407648252.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Juha-Matti Hakalalta: juha-matti.hakala@visma.com tai puhelimitse 0407648252.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta