Full stack -kehittäjä
Gofore Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Mitä tarjoamme sinulle

 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

Mitä toivomme sinulta

 

Tykkäät koodata sekä frontendia että backendia, vaikka olisit enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi modernit Javascript-kehykset kuten React tai Node.js ja JVM-kielet kuten Java. REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös devops-henkisyyttä ja kiinnostusta pilvialustoja kohtaan.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

Avainsanat: Java, Node.js, React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

 

Millaista on työskentely Goforella?

 

”Olen Henri Ihalainen ja työskentelen full-stack kehittäjänä Goforella. Työnkuvaani kuuluu backend-palveluiden suunnittelu ja toteutus sekä frontend-kehitys. Lähes kaikissa projekteissa olen tehnyt myös DevOps-tehtäviä esim. AWS-infran rakennusta ja CI-putkia.

Olen työskennellyt projekteissa erilaisissa rooleissa mm. Scrum-masterina. Joissain projekteissa suurin osa työstäni on ollut kommunikointia asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Monesti taas pääpainopiste on ollut suunnittelussa ja koodaamisessa. Pidän tärkeänä sitä, että minulla on Goforella mahdollisuus vaikuttaa projekteihin ja rooleihin, joissa työskentelen.

Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä asioita valmiiksi alusta loppuun ja että työni lopputuloksella on merkitystä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja sitä työni monelta osin onkin. Myös uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

Iso osa työstäni on uuden opiskelua. Tällä hetkellä erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat funktionaalinen ohjelmointi ja erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurit. Goforella tunnen saavani hyvin tukea itseni kehittämiseen. Voin käyttää työaikaani uuden opiskeluun ja myös kollegoiltani on aina saatavilla apua ja hyviä ajatuksia.

Työskentely Goforella on mielestäni hyvin joustavaa. Olen työskennellyt kahteen otteeseen 80% työajalla ja mm. ollut puoli vuotta hoitamassa lasta kotona. Kaikkeen tähän on aina suhtauduttu positiivisesti ja olen saanut tukea ja kannustusta sekä työnantajalta että työkavereilta.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410864
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku