(Poistunut julkaisusta)

Full Stack -kehittäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Sähköisen kaupankäynnin verkkopalvelualustaa kehittävä asiakkaamme etsii nyt tuotekehitystiimiinsä jo työkokemusta kartuttanutta Full Stack -kehittäjää! Tässä roolissa tekemistä riittää niin frontend- kuin backend -puolellakin, ja monipuolisten työtehtävien lisäksi pääset osaksi matalahierarkista ja välitöntä yrityskulttuuria, jossa kehitysideoitasi todella kuunnellaan. Jos omaat jo vähintään pari vuotta työkokemusta ja osaamista PHP- ja JavaScript -teknologioiden parista ja haluat päästä kehittämään käyttäjä- ja tuotekokemusta vahvan yhdessä tekemisen kulttuurin saattelemana, tämä positio voi olla juuri sinua varten. Hae osaksi asiakkaamme menestystarinaa jo tänään!
KUVAUS
Asiakasyrityksemme kehittää kasvavaa verkkopalvelualustaa sähköiseen kaupankäyntiin ja on omalla bisnesalueellaan Suomen suurin toimija. Roolissa työllistyt suoraan asiakkaamme palkkalistoille ja työskentelet osana ketterää kymmenen henkilön tuotekehitystiimiä. Työtehtäväsi koostuvat Full Stack -koodaamisesta ja kaupankäyntiin keskittyvän palvelualustan uusien ominaisuuksien kehittämisestä. Hyödynnät työssäsi sekä frontend- ja backend-kieliä, joista tällä hetkellä tärkeimmät ovat PHP ja JavaScript (React). Pilvipalveluna toimii AWS, joten sen aiempi osaaminen nähdään suurena etuna. Työskentelet alan uusimpien teknologioiden parissa, ja liiketoiminnan monipuolistuessa pääset mukaan myös uusiin projekteihin. Tiimisi puhaltaa vahvasti yhteen hiileen, joten myös sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja keskusteluvalmiutta.

Tarjoamme


* Rennon, matalahierarkisen ja avoimen yrityskulttuurin sekä mukavat työtoverit
* Kehittymismahdollisuuksia talon sisällä
* Pienen tiimin, jossa pääset vaikuttamaan asioihin ja tuomaan ideoitasi esiin
* Joustavat työajat
* Hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA
Pääasiallisesti käytettävät teknologiat: PHP, JavaScript ja React


* Sähköisen kaupankäynnin palvelualustaan liittyvä tuote- ja ohjelmistokehitys
* Uusien tuotteiden ja palveluiden tuotekehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään 2-3 vuotta täysipäiväistä työkokemusta koodaamisesta Javascriptilla ja PHP:lla
* Hyvä osaaminen Reactista tai jostain muusta JavaScript Frameworkista
* Hyvä suomen kielen taito sekä sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsotaan AWS-, Symfony- ja TypeScript -osaaminen sekä soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK/yliopisto).

Etsimämme henkilö on:


* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja
* Valmis antamaan ja vastaanottamaan palautetta
* Itsenäisen työskentelyotteen omaava
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/viikko (arkisin ma-pe)
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme kehittää kasvavaa verkkopalvelualustaa sähköiseen kaupankäyntiin ja on omalla bisnesalueellaan suurin toimija Suomessa. Heihin luottavat niin yritykset, kaupungit kuin kunnatkin. Liiketoiminta on tuottavalla tasolla, ja kehitettävällä sivustolla tehdäänkin yli neljä miljoonaa vierailua kuukaudessa. Asiakkaamme hakee myös jatkuvasti uusia liiketoiminnan alueita, joille laajentaa toimintaansa. Työntekijöitä yrityksellä on sekä koodauksen, myynnin, että asiakaspalvelun tehtävissä yhteensä n. 35.