(Poistunut julkaisusta)

Full Stack -kehittäjä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Oletko ohjelmistokehityksen ammattilainen, vastavalmistunut tulevaisuuden tähti tai alan innokas opiskelija? Etsimme juuri Sinua liittymään mukaan suomalaisen ohjelmistoalan asiakasyrityksemme menestystarinaan ja hyppäämään osaksi rentoa työyhteisöä!

Asiakasyrityksemme on voimakkaassa kasvussa oleva IT-talo tuottaen monipuolisia ja innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja laajan asiakaskuntansa tarpeisiin. Haemme nyt heidän Tampereen tiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

Full Stack -kehittäjä Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa osana ammattitaitoista projektitiimiä. Osallistut erilaisten järjestelmien ja sovellusten suunnittelu- ja kehitystehtäviin tuottaen sekä front- että back-end puolen koodia.

Toivomme, että sinulla olisi front- ja back-end puolen kokemusta, hallussa mielellään useampi ohjelmointikieli ja kokemusta teknologioista (esim. .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, AngularJS, React, React Native, REST, ASP.NET Core / Web API, Node.js.). Kaikenlainen kokemus web-projekteista katsotaan isoksi eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle asiantuntevan tiimin tuen, kehittymistä tukevan yrityskulttuurin ja joustavat työehdot.

Lisätiedot ja hakeminen


Haluaisimme kuulla Sinusta mielellämme lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Full Stack -kehittäjä Tampereelle.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Henri Kiiskilään, henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.