(Poistunut julkaisusta)

Full Stack -kehittäjä, SirWise Apple Service Management SaaS
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020
Haluatko päästä mukaan osaksi kasvavaa kansainvälistä menestystarinaa jossa luodaan Apple-laitteiden huoltamisen tulevaisuutta? Voltio Oy etsii nyt riveihinsä full stack- kehittäjiä, toimimaan SirWise SaaS -tuotteensa parissa. SirWise on Apple-huoltojen ohjaukseen tarkoitettu SaaS-pohjainen järjestelmä, joka auttaa Apple-huoltoja palvelemaan heidän asiakkaitaan paremmin, nopeammin ja huomattavasti tehokkaammin ohjelmistorobotiikan ja -automaation avulla. Jos kiinnostuit kyseisestä tehtävästä, hae paikka heti? Sillä se täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävään haetaan Full stack -kehittäjiä , joilla on jo hieman kokemusta SaaS-bisneksestä ja joilla on nälkä kasvaa osaajana. Voit olla juuri valmistunut, tai jo pitkäänkin työelämässä ollut osaaja, mutta näytöksi osaamisesta toivotaan vähintään pidempää harrastaneisuutta koodaamisen parissa. Paras osoitus tästä on portfolio toteutetuista projekteista.

Työnkuvaasi kuuluu SirWise Apple -huoltojärjestelmän kehittäminen, ja se tarjoaa hyvin monipuolisia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä uusien teknologioiden ja koko jälkimarkkinaliiketoimintatietämyksen osalta. Lisäksi, vaikka pyrkimyksenä on myydä pääasiassa standardoitua SaaS-tuotetta, tuemme myös suurimpia asiakkuuksia konsultatiivisesti tuotteen käyttöönottoprojekteissa. Toimit osana pientä kehittäjätiimiä, joten sinulta vaaditaan proaktiivista työotetta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja mielenkiintoa kehittyä tiimin mukana. Samalla pääsette vaikuttamaan suoraan tiimin kanssa yhdessä isoihin ja pieniin päätöksiin tuotteen kehittämisen kannalta.

Nykyinen versio järjestelmästä on rakennettu PHP:lla, joten sen kanssa työskentely katsotaan eduksi. Tietokantana toimii MySQL. Uusien teknologioiden omaaminen ja haltuunottokyky ovat kuitenkin tärkeämmät ominaisuudet.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittyä
* Voimakkaasti kasvavan yrityksen ja mielenkiintoisen tuotteen
* Kansainväliset asiakkaat
* Mahdollisuuden päästä työskentelemään asiakkuuksien kanssa
* Pienen tiimin, jossa pääset vaikuttamaan asioihin
* Tuen ja koulutuksen työhösi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Tuotekehitys
* Ohjelmistokehittäminen (PHP)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimillämme henkilöillä on kokemusta koodaamisesta PHP:lla ja/tai JavaScriptilla. Voit olla vastavalmistunut ammattikorkeakoulusta tai jo työelämässä kokemusta kartoittanut osaajaa. Kunhan sinulla on jonkinlainen portfolio töistäsi ja pystyt näyttämään millaisissa projekteissa, olet ollut mukana, tai mitä olet itsenäisesti tehnyt. Sillä harrastuneisuus koodamista kohtaan on tässä työssä suurin etu. Olet tiimipeluri, joka haluaa kehittää bisnestä eteenpäin yhdessä tiiminjäsenten kanssa. Olet proaktiivinen työssäsi ja olet tiedonnälkäinen.

Etsimillämme henkilöillä on:


* Kokemusta koodaamisesta PHP:lla ja/tai JavaScriptilla
* Juniori-tai Senioritason Full Stack -osaaminen
* Koulutus AMK tai vastaava
* Näyttöä töistä tai projekteista, joihin on ollut osallisena
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito
* Kiinnostusta kyseistä tehtävää kohtaan ja nälkä oppia uutta
* Kokemusta SaaS -bisneksestä


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollista keskustella jatkosta
* Sijainti: Kauniainen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Voltio Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
With the help of Voltios SaaS SirWise, Apple Authorized Service providers (AASP) can manage their business in a new data-driven way, reaching totally new efficiency levels and gaining a lot more time and focus on providing the best experience for their end customers. SirWise is a simple to use ERP/CRM/Software robotics solution tailored for AASPs by a team of Apple service professionals with more than 20 years of industry experience. SirWise automates most of the manual processes for technicians and administrators and integrates Apples Global Service Exchange system, customer communication tools, and other systems seamlessly to the customizable workflows, that serve all size AASPs. SirWise has had strong initial demand from 4 different continents, even before the marketing has started. AASPs using SirWise, have already handled more than $100.000.000 worth of repairs through the platform.
Voltio Oy{target="_blank"}