(Poistunut julkaisusta)

Full stack -kehittäjä (.NET & Angular) CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Asiakkaamme CGI etsii .NET:n ja Angularin hallitsevaa full stack -kehittäjää tuotekehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle C#:n ja Angularin hallitsevaa full stack -kehittäjää tuotekehitystiimiin, joka kehittää CGI:n omaa valtionhallinnolle tarkoitettua ohjelmistotuotetta. Olet osa ketterää kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista ohjelmointiteknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on kehittää ohjelmistotuotetta, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta räätälöityjen järjestelmien kehittämisestä .NET:llä ja Angularilla. Kokemus REST-rajapintojen kehittämisestä, MS SQL Server -ympäristöistä ja Elasticsearchin hyödyntämisestä katsotaan eduksi. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 15.12. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Tomi Niskanen, 050 513 1633, tomi.niskanen@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.