(Poistunut julkaisusta)

FULL STACK -KE­HITTÄJÄ KAN­SAL­LIS­KIR­JAS­TOON
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tiesitkö, että Kansalliskirjasto on paitsi Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä myös iso julkisen sektorin ohjelmistotalo? Asiantuntijamme kehittävät ja pitävät yllä lukuisia tietojärjestelmäratkaisuja. Niillä edistämme koko maan kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä sekä tieteen avoimuutta.

Finna on palvelu, joka tarjoaa Suomen arkistoille, kirjastoille ja museoille mahdollisuuden tuoda aineistonsa yhteen ja kaikkien löydettäväksi. Finna toimii myös alustapalveluna, jonka avulla organisaatioilla on mahdollisuus räätälöidä oma hakupalvelu tai verkkokirjasto. Kansalliskirjasto on Finna-palvelun ylläpitäjä ja vastaa sen kehittämisestä ja yhteistyöverkoston rakentamisesta.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään ketterän kehityksen periaatteella yhteiskunnallisesti merkittävien ja avoimeen lähdekoodiin perustuvien palveluiden parissa?

Onko sinulla kokemusta ohjelmoinnista ja web-sovellusten kehittämisestä sekä tuntemusta PHP ja Javascript -tekniikoista ja niihin liittyvistä ohjelmointikehyksistä (mm. Zend ja Bootstrap), tietokannoista (MongoDB, MySQL, tms.), hakumoottoreista ja -indekseistä (Solr), XML:n käsittelystä (XSLT), yksikkötestauksesta, Git-versionhallinnasta tai Linux-ylläpidosta? Pääsisit hyödyntämään näitä taitojasi, sillä

haemme Kansalliskirjastoon ajalle 1.9.2019–31.12.2020

FULL STACK-KEHITTÄJÄÄ (Tietojärjestelmäasiantuntija - Information Systems Specialist)

Tehtävässä pääset osallistumaan Finna-tiimin osana em. ohjelmistojen, VuFind- ja muiden Finna-palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen ja integrointeihin.

Palkkasi asettuu kokoaikatyössä 3.200–4.200 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Me vastaamme mielellämme kysymyksiisi:

Tietojärjestelmäpäällikkö Bjarne Beckmann, bjarne.beckmann(at)helsinki.fi
Kehittämispäällikkö Erkki Tolonen, erkki.tolonen(at)helsinki.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat henkilöstökoordinaattori Katariina Koistiselta, katariina.koistinen(at)helsinki.fi

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/full-stack-kehittaja-kansalliskirjastoon ”Hae työpaikkaa” linkistä. Hakuaika tehtävään päättyy 21.8.2019, mutta haastattelemme tehtävään jo hakuprosessin aikana. Toivomme, että hakemuksesi sisältää nämä kaksi asiaa:

  • CV
  • lyhyt kuvaus kiinnostuksen kohteistasi, osaamisestasi sekä uratoiveistasi.