FULL STACK -KE­HIT­TÄ­JÄ, FIN­NA-PAL­VE­LUT
Helsingin yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Haemme Kansalliskirjastoon Finna-tiimiin, vakituiseen tehtävään

FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ (Tietojärjestelmäasiantuntija - Information Systems Specialist)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä pääset osallistumaan osana Finna-tiimiä palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen ja integrointeihin.

Kansalliskirjasto on Finna-palvelun ylläpitäjä ja vastaa sen kehittämisestä ja yhteistyöverkoston rakentamisesta. Finnaan osallistuu jo yli 400 kirjastoa, arkistoa ja museota. Visionamme on tuoda kulttuuri- ja tiedeaineistot osallistavasti ja älykkäästi yhteiskunnan käyttöön.

Finna.fi tuo Suomen kirjastojen, arkistojen ja museoiden aineistot ja palvelut yhteen käyttöliittymään kaikkien löydettäviksi ja käytettäviksi. Finnan avoin rajapinta puolestaan tarjoaa mahdollisuuksia teknisemmin suuntautuneille Finnan käyttäjille, kuten sovelluskehittäjille, datavisualisointien laatijoille tai digitaalisia aineistoja hyödyntäville tutkijoille. Finna on myös alustapalvelu, jonka avulla kirjastot, arkistot ja museot voivat räätälöidä oman hakupalvelunsa tai verkkokirjastonsa.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien ja avoimeen lähdekoodiin perustuvien palveluiden parissa? Etsimme joukkoomme työkaveriksi valtakunnallisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä innostunutta osaajaa. Tukenasi on moniammatillinen tiimi, jossa työskentelemme pääasiassa suomeksi ja ajoittain sidosryhmiemme kanssa myös englanniksi.

Olisit arvokas lisä meidän huipputiimiimme, jos sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä ja vankka osaaminen Finna-alastupalvelun tärkeimmistä toteutusteknologoista:

  • PHP, Laminas/Zend Framework, jQuery, Bootstrap, HTML5 ja CSS3)

Eduksi lasketaan seuraavat osaamiset:

  • tietokantaosaaminen (esim. MariaDB, MySQL, MongoDB)
  • kokemusta hakumoottoreista (esim. Apache Solr)
  • metatietoformaattiosaaminen (esim. MARC 21, EAD, Dublin Core)
  • kokemusta rajapintojen integroinneista (esim. REST, OAI-PMH)
  • kokemusta autentikointijärjestelmien integroinneista (esim. SAML2)

Palkka asettuu kokoaikatyössä 3 400 – 4 300 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme luonnollisesti myös mahdollisuuden etätöihin, ja liukuva työaika helpottaa arkesi sujumista. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työjärjestelyiden, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. Osaamisen kehittämistä tuemme eri tavoin, mm. monipuolisella henkilöstökoulutustarjonnalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää: Bjarne Beckmann, tietojärjestelmäpäällikkö, 02941 40584, parhaiten tavoitettavissa 10.1.-14.1. välisellä ajalla klo 12-13.

Hakuaika tehtävään päättyy 25.1.2022.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää mukaan lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, sekä ansioluettelo (CV) pdf-muodossa. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal. Mikäli sinulla on rekrytointijärjestelmään tai hakemiseen liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä: rekrytointi[at]helsinki.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot