Full stack Java-kehittäjä (.NET & Angular) CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Asiakkaamme CGI etsii .NET:n ja Angularin hallitsevaa full stack -kehittäjää asiakkaalla työskentelevään kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle C#:n ja Angularin hallitsevaa full stack -kehittäjää valtionhallinnon asiakkaan räätälöityjen tietojärjestelmien monipuolisiin ja vaativiin kehitystehtäviin. Olet osa ketterää kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista ohjelmointiteknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta räätälöityjen järjestelmien kehittämisestä .NET:llä ja Angularilla. Kokemus sähköisen asiointipalvelun toteutuksesta, JavaScript -frameworkeista, REST-rajapintojen kehittämisestä, MS SQL Server ja Azure-ympäristöistä katsotaan eduksi. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 23.2. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n IT-rekrytoijat Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi ja Sini Nguyen, 050 430 1401, sini.nguyen@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335000
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (janne.borro (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 542 9644
  • Sijainti: Helsinki