(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developers – Kehittämään ratkaisuja sujuvampaan arkeen
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme Digialle kokeneita kehittäjiä, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa suomalaisten arkea helpottavia digitaalisia palveluita ja ratkaisuja. Full stack -kehittäjänä pääset ensimmäiseksi hyppäämään projektiin, jossa integroidutaan tulorekisteriin tai Kasvupalveluhankkeeseen Tehtävien siirto -projektiin, joita toteutetaan muun muassa seuraavilla teknologioilla:

  • Käyttöliittymä: JavaScript, Single page Web app, backbone.js
  • Oracle PL/SQL
  • Java Spring ja JPA Hibernate

Olet kaipaamamme työtoveri, jos sinulla on kokemusta yleisimmin käytetyistä kehitysteknologioista (esim. SQL, React, JavaScript) ja kiinnostusta jättää kädenjälki aikaa kestäviin ja arkea helpottaviin ratkaisuihin. Toivommekin, että pystyt muuntamaan määrittelyt tehokkaasti toimivaksi koodiksi ja käyttäjäystävälliseksi käyttöliittymäksi.

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä osana ketterää Scrum-tiimiä, jossa on sparraava yhteishenki ja tekemisen meininki. Tiimi istuu Atomitiellä Helsingin toimistollamme. Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. Työkaverisi istuvat lähellä, joten avun tarpeessa voit pyörähtää tuolillasi ja vetää kaveria hihasta. Tiimissä oman osaamisen ja tiedon jakaminen on tärkeä juttu.

Digia on yli tuhannen hengen kasvava kotimainen IT-palvelutalo. Voimme tarjota monenlaisia polkuja urallesi oman kiinnostuksesi mukaan ja tukea yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Ensimmäisten kuukausien aikana pääset tutustumaan tiimiisi ja otat haltuun projekteissa käytettäviä teknologioita. Tavoitteiden saavuttamiseksi pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan perehdytyksen heti alussa sekä tuen ja avun jokapäiväisessä työskentelyssä. Työaikasi on tietenkin joustava ja edut kilpailukykyiset.

Hae 24.2.2019 mennessä! Lisätietoa antaa Virpi Kokko, virpi.kokko@digia.com. Voit lähettää CV:n palkkatoiveineen myös suoraan Virpille. Paikka täytetään, kun sopiva osaaja on löytynyt.