Full Stack Developer
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Full Stack Developer

Telecom ja Media -yksikössämme toimimme etulinjassa asiakkaidemme digitaalisessa murroksessa. Tässä edellytyksenä on, että asiantuntijamme ovat hereillä teknologian kehityksessä, ja että osaaminensa on kovalla tasolla. Haluamme sinut nyt mukaan joukkoomme uudistamaan asiakkaidemme bisnestä - haemme joukkoomme Full Stack kehittäjiä!

Full Stack kehittäjänä toimit Telcom & Media asiakkaidemme vaihtelevissa hankkeissa. Töitä tehdään DevOps moodissa, itsenäisinä konsultteina tai CGI:n DevOps tiimin jäseninä. Hommat tehdään yhdessä hyvien tyyppien kanssa, ja samalla nautitaan ison talon eduista. Tämä tarkoittaa, että työtä tehdään toisia tukien ja sparraillen, ja halutessasi sinulla on mahdollista kouluttaa itseäsi ja kehittyä juuri niillä alueilla, jotka kiinnostavat sinua. Meillä voit vaikuttaa työsi sisältöön, ja lukemattomia mahdollisuuksia meiltä kyllä löytyy!

Täältä voit lukea lisää Telecom & Media yksiköstämme: https://www.cgi.com/fi/fi/telecom-ja-media

Tällä hetkellä työskentelemme vielä pääsääntöisesti etänä, mutta pandemiatilanteen hellittäessä töitä tehdään CGI:n tai asiakkaidemme tiloissa Helsingissä. Etätyömahdollisuuden pyrimme tarjoamaan (huom. ainoastaan Suomen rajojen sisällä) myös pandemian jälkeen.


Millaista osaamista tiimissämme arvostetaan

Meille on tärkeää, että saat tehdä työtä juuri niillä teknologioilla, jotka inspiroivat sinua. Toivomme sinulta kuitenkin ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta sinulla on kertynyt esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

• Hallitset moderneja Frontend teknologioita kuten React, Javascript jne.
• Hallitset Backend kehittämisen ja teknologiat, esim. Java ja/tai .Net.
• Olet työskennellyt yhden tai useamman tiedonhallinta (RDBMS) kanssa, esim. Oracle, MySql, jne.
• Sinulta löytyy kokemusta pilviteknologioiden kanssa tekemisestä, esim. GCP ja/tai AWS.

Lisäksi plussaa on, mikäli sinulla löytyy osaamista jostain seuraavista:

• DevOps-osaaminen: kokemus jostakin end-to-end välineketjusta - backlogista versioon (build, test, deploy, document, monitor)
• Testausframeworkien tuntemus (esim. Mocha, Protactor, Junit jne.)


Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan.


Jutellaanko lisää?

Tule jututtamaan meitä ja selvittämään voisimmeko olla sinulle sopiva työpaikka! Tuleva esihenkilösi Jukka Rantanen antaa sinulle mielellään lisätietoa tehtävänkuvasta ja tiimistään. Jukan tavoitat puhelimitse numerosta +358405125620.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 26.09.2021. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494095
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki