(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Moor Oy:lle

FULL STACK DEVELOPERIA

vastaamaan asuntojen rakentamisen, markkinoinnin ja myynnin prosessia palvelevan pilvipalveluratkaisun kehittämistehtävistä ja ylläpidosta. Toimit avainroolissa osana pientä, mutta osaavaa joukkoa.

Haemme innokasta ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolta löytyy mielellään jo kokemusta seuraavista:

  • PHP
  • mySQL
  • JavaScript

Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Kokemus ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja saada tekninen vastuu järjestelmästä. Lisäksi saat ympärillesi kannustavat työtoverit.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.