(Poistunut julkaisusta)

Full stack developer
Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020
Perjantai Markkinointiviestintä Oy työllistää yli kolmekymmentä markkinointiviestinnän, myynnin ja web- ja sovelluskehityksen ammattilaista. Se tarjoaa asiakkailleen luovat ja tarpeenmukaiset ideat aina strategiatyöstä käytännön toteutukseen.

Etsimme nyt yhteistyökumppanimme Perjantain tiimin vahvistukseksi ja kasvun tueksi uutta osaajaa nimikkeellä

FULL STACK DEVELOPER

Rekrytoitava developer tulee ensisijaisesti työllistymään Turun toimipisteelle.

Millaista tekijää haemme?

Etsimme ensisijaisesti osaamista. Voit siis olla vielä urasi alkuvaiheessa tai yhtä hyvin taskussasi voi olla jo vuosien työkokemus – me haemme lähtökohtaisesti taitoa ja näyttöjä osaamisesta. Tärkeintä on, että pystyt toimimaan itsenäisesti, tartut haastaviinkin projekteihin ammattitaitoisesti ja määrätietoisesti ja haluat auttaa asiakkaitamme menestymään digitaalisessa maailmassa.

Tulet toimimaan full stack developerina mielenkiintoisissa projekteissa, joissa on myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseään. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta back-endin osalta Pythonin parista ja että front-endin kentällä HTML5, JavaScript ja CSS3 ovat entuudestaan tuttuja. Jos Python ei toistaiseksi ole kielenä tuttu, näemme mielellämme myös vakuuttavia näyttöjä vaikkapa aiemmista WordPress -toteutuksista!

Etuna haussa on, jos sinulla on aiempaa osaamista Reactin, Djangon, erilaisten serverien ja palvelinten tai SaaS-sovelluskehityksen parista. Näitä emme edellytä hakijalta, mutta kerrothan tarkemmin näistä ja mahdollisista muista vahvuuksistasi hakemuksessasi!

Mitä Perjantai tarjoaa sinulle?

Perjantailla töitä tehdään jalat maassa, pää pilvissä ja kädet savessa. Toiminnan keskiössä on aito asiakkaasta välittäminen, joka myös näkyy ja kuuluu positiivissa asiakaspalautteissa.

Perjantai on vakaa ja turvallinen työnantaja, jossa useat työntekijämme ovat viihtyneet jo pitkään. Tavoite on, että viihdyt työssäsi niin hyvin, että tiedät miksi Perjantailla puhutaan ”työkickseistä”.
Työllistyessäsi Perjantain kirjoille pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinun on mahdollista kasvaa urallasi ja kehittää osaamistasi.  Sinusta tulee osa tiivistä työporukkaa, ainutlaatuisessa toimistossa Turun parhaalla sijainnilla, Aurajoen rannalla.

Perjantai tarjoaa siis sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä yrityksen sisäisesti haastavampiin tehtäviin. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkkaus suhteessa osaamistasoosi.

Kiinnostuitko?

Kerrothan myös kielitaidostasi hakemuksessasi. Perjantain pienellä tiimillä on suuria suunnitelmia, ehkä Suomen rajojen ulkopuolellakin. Tulevaisuuden horisontissa saattaakin siintää uusia kansainvälisiä projekteja, joihin myös uuden rekrytoitavan henkilön on mahdollista päästä mukaan. Tässä siis erinomainen mahdollisuus urakehitykseen myös kansainvälisten tuulten puhaltaessa.

Hakemuksen voit jättää Temp-Team Finlandin sivujen kautta: www.temp-team.fi – Löydä töitä – Full stack developer. Kerro hakemuksessasi tehtävään relevantista osaamisestasi ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi!

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkoon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-15).