(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMIIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

Digiklinikkaamme käyttää päivittäin tuhannet suomalaiset. Nyt etsimme tiimiimme itseohjautuvaa, intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa ja jo aikaisempaa kokemusta kerryttänyttä sovelluskehittäjää työskentelemään digiklinikan kehittämisen parissa. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme!

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan", kuten yksi devaajistamme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä lisäksi muita syitä:

  • Pääset jättämään oman kädenjälkesi yhteen terveysalan kiinnostavimmista ja nopeasti kasvavimmista palveluista.
  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.
  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.
  • Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin – kehitystiimissämme on jopa oma työhyvinvoinnin kehittäjä.
  • Toimistomme sijaitsevat Turun ja Helsingin keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä sovittaessa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta seuraavista teknologioista: TypeScript, Node.js, MS SQL.
  • Plussaa, jos hanskaat myös React ja Swift/Kotlin!
  • Hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin. Suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.9 rekrytointijärjestelmämme kautta tai ota suoraan yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

LISÄTIEDOT

Josetta Lehtonen (Community Developer)
josetta.lehtonen@mehilainen.fi
+358 44 977 3247
Tiedustelut arkisin mieluiten klo 10-12 välillä.

YKSIKÖN KUVAUS

Meillä Mehiläisellä on jo 110 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta terveydenhuollon parissa, mutta emme silti ole kaavoihimme kangistuneita dinosauruksia vaan omaamme yrittäjähenkisen mentaliteetin, joka näkyy myös arjessa: tiimimme toimivat itseohjautuvasti, ongelmia ratkotaan nopeasti ilman turhaa byrokraattista palaverirumbaa ja uusia ideoita testataan jatkuvasti. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Palveluja Mehiläisessä tuottaa Suomessa yhteensä yli 18 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.