(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo lähes miljoona suomalaista. Nyt olemme lähteneet viemään osaamistamme maailmalle ja kansainvälistämään toimintaamme. Tälle seikkailulle haluamme tietenkin parhaat tyypit mukaan, joten niinpä etsimme nyt tiimiimme jo reippaasti osaamista kerryttänyttä, timanttista full stack -kehittäjää.

"Parasta tiimissä on se yhteishenki, johon vaikuttaa paljon esimiestyö: luotetaan, että jengi tekee parhaansa, ja jos jokin ei meinaa sujua niin saa aina apua eikä satikutia", kiteytti yksi devaajistamme.

Tässä vielä muutama muu syy, miksi meillä kannattaa olla töissä:

- Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.
- Koska olet mukana kehittämässä jotain täysin uutta, sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.
- Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvoinnin kehittämiseen oman työsi kautta.
- Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

Toivomme sinulta:

- Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Javascript (Node.js, React, (Redux)), Typescript, relaatiotietokannat.
- Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP -ohjelmoinnista sekä AWS / GCP -palveluista.
- Puhut REST-rajapinnoille sujuvasti ja osaat myös tarvittaessa toteuttaa sellaisen tarpeen tullen.
- Pidät moderneista teknologioista ja ymmärrät mikropalveluarkkitehtuurien hyödyt ja haitat, muttet myöskään pelästy monoliitteja tai muita menneisyyden peikkoja alalla, jossa on pitkät perinteet ja ohjelmistojen elinkaaret usein pitkiä.

Uskomme sinun pärjäävän tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Buzzwords:
#AWS #GCP #Azure #JavaScript #TypeScript #React #RxJS #ExpressJS #NodeJS #Ansible #MSSQL #Redis

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi, CV:si ja linkkisi mahdollisiin työnäytteisiin rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.7 mennessä. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana, joten suosittelemme lähettämään hakemuksen mahdollisimman pian.

Lisätiedot

josetta.lehtonen@mehilainen.fi / Community Developer
puh. +358 44 977 3247