(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Digitaaliset palvelut Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Mehiläinen hakee Turkuun tai Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ UUTEEN KANSAINVÄLISEEN TIIMIIMME

Meillä Mehiläisellä on jo 110 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta terveydenhuollon parissa, mutta emme silti ole kaavoihimme kangistuneita dinosauruksia vaan omaamme yrittäjähenkisen mentaliteetin, joka näkyy myös arjessa: tiimimme toimivat itseohjautuvasti, ongelmia ratkotaan nopeasti ilman turhaa byrokraattista palaverirumbaa ja uusia ideoita testataan jatkuvasti.

Lähes miljoona suomalaista käyttää OmaMehilänen-palveluamme ja digiklinikkaamme, mutta nyt olemme lähteneet viemään osaamistamme myös maailmalle ja kansainvälistämään toimintaamme. Ja tälle seikkailulle haluamme tietenkin parhaat tyypit mukaan!

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan", kuten tiimiläisemme sanoi, tiivistää sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä kuitenkin vielä muutamia syitä päätökseksi tueksi:

- Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat kymmeniä tuhansia asiakkaita päivittäin.
- Koska olet mukana kehittämässä jotain täysin uutta, sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.
- Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvoinnin kehittämiseen oman työsi kautta.

Toivomme sinulta:

- Vahvaa osaamista ja kokemusta yhden tai useamman ohjelmointikielen kanssa
- JavaScriptin tuntemus näyttelee oleellista osaa kehityksen kulmakivenä: löydät täältä vanhat tuttusi, kuten node.js, typescript, express, rx ja monet muut kirjastot
- Puhut REST-rajapinnoille sujuvasti ja osaat myös tarvittaessa toteuttaa sellaisen tarpeen tullen
- Pidät modernista teknologioista ja ymmärrät mikropalveluarkkitehtuurien hyödyt ja haitat, muttet myöskään pelästy monoliitteja tai muita menneisyyden peikkoja alalla, jossa on pitkät perinteet ja ohjelmistojen elinkaaret usein pitkiä
- Ymmärrät käytettävyyden ja instrumentoinnin tärkeyden päivittäisessä tekemissä ja osaat sekä haluat parantaa asioita jatkuvan palautteen ja analytiikan avulla

Oletko ehkä huolissasi etteivät taitosi ehkä ole vielä kaikessa aivan huipputasoa ja haluaisit kehittyä paremmaksi? Hienoa, sitä mekin toivomme ja tarjoamme tähän myös erinomaiset mahdollisuudet, jotta voit opettaa myös meitä paremmaksi työssämme. Sen lisäksi, että saamme työt hoidettua kunnialla kotiin, meille on tärkeää olla se ystävällinen, utelias ja omasta mielestämme melko terävä porukka ratkomaan terveydenhuollon maailmanluokan haasteita unohtamatta sitä, että haluamme töissä olevan myös kivaa ja innostavaa.

Buzzwords:
#AWS #GCP #Azure #JavaScript #TypeScript #React #RxJS #ExpressJS #NodeJS #Ansible #MSSQL #Redis

Alkoiko kiinnostaa?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja tehtävistä ja Mehiläisellä työskentelystä:
josetta.lehtonen@mehilainen.fi (Community Developer)
ossi.tiltti@mehilainen.fi (Lead Developer)