(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

FULL STACK DEVELOPER, Oulu


Visiomme on olla Suomen johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä ei pelkästään asiakkaidemme, vaan myös henkilöstömme että kumppaneidemme silmissä. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet reilu vuosi sitten OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan kohti OP Ketterää. Ketterän myötä meistä on tullut yhä enemmän softatalo. OP Ketterän avulla rakennamme aitoa devaajakulttuuria, jossa tiimimme ja heimomme pystyvät työskentelemään autonomisesti sekä teknisesti kestävällä tavalla.


Kiinnitämme huomiota sekä työskentelytapoihimme ja devaajakulttuurimme sisältöön. Järjestämällä säännöllisiä Developer-meetupeja ja tarjoamalla sisäisiä verkottumismahdollisuuksia pyrimme antamaan asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset työkalut ja resurssit, jotta he voivat kasvaa ja kehittyä kanssamme sekä kertoa osaamisestaan ja asiantuntemuksestaan myös kollegoilleen. Myös uudenkarhea OP Software Academymme tukee henkilökohtaisen osaamisesi kasvattamista, syventämistä ja jakamista. Vaikka olemmekin tehokkaita ja kunnianhimoisia pyrkiessämme helpottamaan asiakkaidemme elämää, me OP:lla arvostamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa; teemme työtä elääksemme, emme toisin päin. 

 

Tässä tehtävässä vastaat  


Perinteinen finanssimaailma ja ostamisen tavat ovat murroksessa nopeasti kehittyvien markkinoiden sekä uusien ja ketterien fintech-startupien vaikutuksesta. OP haluaa olla merkittävä mahdollistaja tässä muutoksessa ja löytää uusia tapoja helpottaa asiakkaiden ja yritysten toimintaa. Uusien ratkaisujen ja mahdollisuuksien löytämisessä ketterillä tiimeillä on OP:ssa suuri valta ja vastuu tekemisistään. Tiimit ratkaisevat monimutkaisia ja haastavia liiketoiminnallisia ongelmia parhaiksi katsomillaan menetelmillä ja teknologioilla. Tule kanssamme luomaan finanssialalla uraauurtavia ja uusia ratkaisuja maksu- ja rahaliikenteen kehittämiseksi; tiimimme on nimittäin päässyt toteuttamaan mm. Euroopan laajuista reaaliaikaista maksamista sekä verkkomaksamisen alustaratkaisun.


Olemme kokenut ja ketterä nelihenkinen tiimi, joka on toteuttanut useita palveluita tuotantoon retroillen ja dailyjä pidellen. Valitsemme kuhunkin projektiin parhaiten soveltuvat työvälineet ja opiskelemme uusia tarpeen mukaan. DevOps-hengen mukaisesti pidämme huolta tekemistämme ratkaisuista myös ensimmäisen käyttöönoton jälkeenkin. Tiimimme tekemistä on arvostettu siinä määrin, että tarvitsemme lisäkäsiä full stack -tekemiseen. 


Psst! Vilkaisehan myös miltä työpäiväsi voisi jatkossa näyttää täältä.

 

Mitä toivomme sinulta 


-    Aikaisempaa työkokemusta usean vuoden ajalta ohjelmointitehtävistä
-    osaamista seuraavista teknologioista: Java, React, Apigee, AWS, integraatiot ja rajapinnat sekä SaaS-palvelut
-    kokemusta ketterässä kehitystiimissä työskentelemisestä
-    sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

 

Tarjoamme sinulle 


Meillä OP:lla tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: vastuullisuus, yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Vastuullisuus tarkoittaa meille muun muassa sitä, että olemme kehittämillämme ratkaisuilla mukana kehittämässä suomalaista talouselämää ja maksamisen tapoja. Lisäksi teemme sen järkevästi ja kestävällä tavalla teknistä velkaa välttäen.


Yhdessä menestyminen puolestaan tarkoittaa meille, että täältä löytyy aina apua! Eli mikäli joskus jonkin asian kanssa homma ei meinaa edetä, kysy kaverilta (tai etäpäivänä kilauta)! Tärkeimpiä sidosryhmiäsi tulevat olemaan tiimisi muiden ohjelmistokehittäjien lisäksi testaajat ja vaatimusmäärittelijät sekä ylläpidon ammattilaiset. Ihmisläheisyys taas tarkoittaa meille tervettä suhtautumista työhön; kuten yllä kerroimme, meillä työ sekä sen tekemisen aika ja paikka joustavat; luotamme asiantuntijoidemme tunnistavan parhaat keinot heidän työnsä edistämiseen, minkä vuoksi tarjoamme heille vapauden ja vastuun tehdä mitä he parhaiten osaavat heidän parhaiten katsomallaan tavalla.


Ja mainittakoon vielä pari sanaa työsuhde-eduistamme. Vaikka olemmekin siirtyneet perinteisestä finanssialan toimijasta entistä enemmän kohti tech-taloa, olemme kuitenkin pankki, ja siten henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Ja tietenkin saat kilpailukykyisen korvauksen osaamisestasi ja työpanoksestasi, minkä lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Ja isona talona meillä on tarjota myös ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Anna Ruokamo, anna.ruokamo(a)op.fi. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 5.4. kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.