(Poistunut julkaisusta)

Full stack developer
Kaleva Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Luoman Heikki etsii Ouluun

full stack developeria

OLET ETSIMÄMME avainhenkilö kokeneena full stack -kehittäjänä voimakkaasti kasvavassa digitaalisten palvelujemme kehityksessä. Erityisosaamisesi voi liittyä backend- tai front-end -kehittämiseen, mutta Kaleva Median kehitystiimissä et joudu näpertämään pientä nurkkaa, vaan saat ottaa isoja ja monipuolisia kokonaisuuksia vastuullesi.

Sinulla on mielellään jo usean vuoden kokemus modernien ja laajojen verkkopalvelujen kehittämisestä sekä palava halu kehittää osaamistasi. Haluat tehdä tulosta, josta voit olla ylpeä. Annat ja otat mielelläsi palautetta vastaan koodikatselmoinneissa muun tiimin kanssa.

Ratkomme miljoonien asiakkaidemme tarpeita kulloinkin parhailla teknologioilla, menetelmillä ja työkaluilla. Vaikka ohjelmointikielet, frameworkit ja alustat ovat sinulle vain työkaluja, on sinulla mielellään aikaisempaa kokemusta ainakin osasta seuraavista menetelmistä ja teknologioista:

  • Django/Python tai vastaavat frameworkit ja kielet
  • React tai muut modernit frontend-kirjastot, responsiivinen web-design
  • Amazon Web Services, AWS-provisiointi (Terraform, CloudFormation), Docker, Kubernetes, PostgreSQL, Elasticsearch
  • Devops-kulttuuri, TDD/BDD, Continuous Delivery, REST, microservices- ja serverless-arkkitehtuurit

JOS USKOT olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä, ja liitä mukaan CV:si. Paikka täytetään, kun sopiva hakija löytyy.

TIEDUSTELUT JA HAKEMUKSET: kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma, puh. 040 846 0217 tai heikki.luoma@kaleva.fi.