(Poistunut julkaisusta)

Full stack developer
Proxion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Tiimiimme kuuluu yli 60 kokenutta ja kokeilunhaluista sähkötekniikan, turvalaitetekniikan ja infra-alan huippuosaajaa. Meillä kaikilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Haluatko päästä kehittämään ympäristöystävällistä ja turvallista raideliikennettä ympäri maailman?

Haemme nyt ohjelmistokehittäjää luomaan parempaa huomista liikenneinfrastruktuurin ja energiajärjestelmien avulla. Meillä pääset tekemään koodia, jolla on konkreettiset sovelluskohteet.

Odotamme, että olet kokenut sovelluskehittäjä ja sinulla on osaamista taustajärjestelmien ja rajapintojen suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Ohjelmointikokemusta web-teknologioilla (JavaScript, PHP) sekä Python, Java ja C++ -kielten osaamista.

Proxionilla pääset työskentelemään ennakkoluulottomassa, mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä kiinnostavien ja haastavien projektien parissa. Pääset kehittämään ohjelmistotuotteita ja vaikuttamaan Proxionin ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen.

Työkavereinasi tulevat olemaan oman alansa kovimmat ammattilaiset, jotka eivät säiky vaativienkaan tehtävien edessä. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.