(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia? Tule kanssamme kehittämään teknologiaratkaisuja uusien tulevaisuuden SaaS-palveluiden parissa Planmecalle!

Haemme kasvumme tueksi uutta vahvistusta Full Stack Developer -tehtävään osaksi ammattitaitoista ja innovatiivista lääketieteen ohjelmistokehitystiimiämme. Käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä. Monipuolisessa ja laaja-alaisessa tehtävässä pääset kehittämään ja suunnittelemaan ratkaisuja pilviteknologioiden, IoT:n, verkkokaupankäynnin (e-commerce) ja SaaS-palveluiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta (mielellään hajautetuista järjestelmistä, kuten SaaS tai muut multi-tenant -arkkitehtuurit)
  • Vankkaa kokemusta Java- (J2SE) ohjelmointikielestä (tai vastaava kokemus C++, C# tai Objective-C kielistä)
  • Kokemusta continuous integration-ratkaisuista
  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
  • Tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa

Eduksesi katsomme kokemuksen:

  • Terveydenhuoltoalan järjestelmistä
  • Kuvantamisohjelmistoista
  • Käyttöliittymäsuunnittelusta
  • Azure tai AWS-alustoista

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme vahvan osaamisen ja tuotekehityksen olevan kansainvälisen menestyksen avainainekset. Suomi on korkean teknologian edelläkävijä ja tällaisena haluamme nähdä maamme myös tulevaisuudessa. Uskomme, että panostuksilla suomalaiseen osaamiseen ja koulutukseen viemme koko terveysteknologian alaa eteenpäin.

Haluamme, että jokainen työntekijämme nauttii työstään, pääsee kehittämään itseään ja tuntee olevansa tärkeä osa yritystä, joka rakentaa parempaa tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi - tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä minkälainen työpaikka ja työyhteisö Planmeca oikein on?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Karonen, Tech recruiter - puhelimitse +358 503210343 tai sähköpostitse saila.karonen@barona.fi.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiä näet esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.