(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Tule kanssamme kehittämään teknologiaratkaisuja uusien tulevaisuuden SaaS-palveluiden parissa! Haemme kasvumme tueksi uutta vahvistusta Full Stack Developer-tehtävään osaksi ammattitaitoista ja innovatiivista lääketieteen ohjelmistokehitystiimiämme. Käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Monipuolisessa ja laaja-alaisessa Full Stack Developer- pääset kehittämään ja suunnittelemaan ratkaisuja pilviteknologioiden, IoT:n, verkkokaupankäynnin (e-commerce) ja SaaS-palveluiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
- soveltuvaa työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta mielellään hajautetuista järjestelmistä kuten SaaS tai muut multi-tenant -arkkitehtuurit
- vankkaa kokemusta Java- (J2SE) ohjelmointikielestä (tai vastaava kokemus C++, C# tai Objective-C kielistä)
- kokemusta continuous integration ratkaisuista
- soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
- tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa.

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuoltoalan järjestelmistä, kuvantamisohjelmistoista tai käyttöliittymäsuunnittelusta, katsotaan se eduksesi. Myös aiempi kokemus Azure tai AWS-alustoista on hyödyllistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa.

Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakavaraiseen perheyritykseen. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Henri Veisterä puh. 020 779 5766, henri.veistera (a) planmeca.com

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.