Full Stack Developer (useampi avoin positio), Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

FULL STACK DEVELOPER (USEAMPI AVOIN POSITIO), HELSINKI
 

Haluaisitko, että kirjoittamasi koodi ja ideoimasi ratkaisut näkyisivät yli neljän miljoonan suomalaisen arjessa? Kiinnostaisiko sinua vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka on myös tuonut ketterät menetelmät suunnittelupöydältä käytäntöön? Meistä nämä ovat oikein relevantteja toiveita, ja meillä ne toteutuvat. OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi suurimmista softataloista. Tuotamme ja kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Tavoitteenamme on, että jokainen kohtaaminen kanssamme on huippuluokkaa, ja op.fi:llä ja OP-mobiililla on tässä ratkaiseva vaikutus. Meillä on tällä hetkellä avoinna useampi Full Stack Developerin tehtävä Helsingin Vallilassa, joihin voit hakea vaikka tältä istumalta. Tervetuloa OP:lle!

 


MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN FULL STACK DEVELOPER -ROOLISSA OP:LLA?
 
Tehtävänkuvasi ytimessä Full Stack Developerina on mm. erilaisten op.fi-sivulta löytyvien palvelujen ja toiminnallisuuksien kehittäminen. Olemme siirtyneet vuodenvaihteessa Enterprise Agile -toimintamalliin, jossa toimimme heimoissa yhdessä järjestelmiämme käyttävien liiketoimintojen kanssa. Full Stack Developerina olet meillä siis mukana sekä pankkitoiminnan ydinpalvelujen kehittämisessä että uudenlaisen ketterän ja itseohjautuvan toimintakulttuurin rakentamisessa.

 

Tällä hetkellä avoimia Full Stack Developerin tehtäviä on kolmessa eri heimossa. Asuntorahoitus ja asumisen palvelut -heimossa pääset kehittämään mm. henkilöasiakkaillemme näkyviä asuntolainan hakemiseen ja hallinnointiin liittyviä palveluita. Pienet ja keskisuuret yritysasiakkaat -heimossa puolestaan pääset kehittämään nimenomaan yritysasiakkaillemme op.fi:ssa näkyviä palveluita. Varallisuudenhoidon heimossa sinun on sen sijaan mahdollista keskittyä erityisesti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvien palveluiden, kuten rahastojen merkinnän, sijoittajaprofiilin luonnin ja asiakkaan riskinottokyvyn arvioinnin kehittämiseen. 

 

Näkökulmia op.fi:n kehittämiseen on siis tarjolla useita. Kehittämisen ja innovaatioiden toimialueesta pääset lukemaan lisää täällä.

 

Full Stack Developerin tehtävä meillä OP:lla tarjoaa tarvittaessa haastetta kokeneemmallekin tekijälle, mutta vähintään toivomme sinulta aikaisempaa ohjelmointityökokemusta yhdestä aikaisemmasta tehtävästä. Meille ei ole väliä, oletko taustaltasi enemmän frontti- vai backend-orientoitunut – sorvataan tehtäväsi yhdessä sellaiseksi, että pääset joka tapauksessa laajentamaan omaa osaamistasi. Voit hakea meille myös ilman aikaisempaa kokemusta finanssialasta.

 

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian.
 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:
 
•    Aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, mielellään usean vuoden ajalta
•    Vahvaa osaamista seuraavista teknologioista: Java EE / Spring Framework ja React (tai vastaavat JavaScript-teknologiat)
•    Kokemusta rajapinnoista ja niiden kehittämisestä
•    Kokemusta ketterässä toimintaympäristössä työskentelystä
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  
 
KATSOMME EDUKSI HAKUPROSESSISSA:
 
•   Aikaisemman työkokemuksen finanssialalta 
•   Omat projektit sekä muun harrastuneisuuden ohjelmoinnin parissa (tutustumme mielellämme esim. GitHubiisi tai omiin projekteihisi)
 

 

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 
•    Vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
•    Kilpailukykyinen kompensaatio
•    Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
•    OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi mentorin kanssa
•    Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
•    Liikunta- ja kulttuurietu
•    Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa


 

 

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄ:
 
Voisiko Full Stack Developerin tehtävä OP:lla olla juuri sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea meille suoraan viimeistään 19.7.2020 tai kysyä lisätietoa tehtävistä tai OP:lla työskentelystä sähköpostitse IT Talent Acquisition Specialist Erkko Vanhakartanolta (erkko.vanhakartano[at]op.fi). Jos jokin heimoista kiinnostaa sinua erityisesti, voit hyvin mainita siitä hakemuksessasi.
 
Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi! Tätä ennen voit vaikkapa ottaa mukavan asennon nojatuolissasi ja ottaa kuunteluun OP Tech -podcastin, jossa jutellaan finanssialan teknologiasta meidän näkökulmastamme.

 

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä ja autamme sinua valmistautumaan rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1368502
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki