Full Stack Developer, Transaction Banking
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haluatko olla mukana varmistamassa, että asiakkaamme voivat hallita taloudellisia päätöksiään mahdollisimman sujuvasti modernissa teknologisessa ympäristössä? Miltä kuulostaisi olla mukana rakentamassa ideaa alusta alkaen aina konkreettiseksi valmiiksi tuotteeksi saakka?

 

Fullstack Developer, Transaction banking

 

Etsimme nyt Fullstack kehittäjää vahvistukseksi Transaction banking -heimoomme Helsinkiin kehittämään ja ylläpitämään palveluitamme ja ratkaisujamme yritys- ja henkilöasiakkaillemme. Yhdeksän hengen tiiminä meillä on kokonaisvastuu kahdesta tuotteesta: OP Myyjäliikepalvelu ja OP Rahoituksen verkkopalvelu. Viime aikoina olemme erityisesti keskittyneet uuden AWS-pohjaisen OP Rahoitus -ratkaisumme rakentamiseen osoitteessa rahoitus.op.fi. Käy ihmeessä kurkkaamassa!

 

Noin kymmenhenkisen tiimimme yhteinen tehtävä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja ja tuoda ne korkealaatuisina loppukäyttäjiemme käyttöön. Fullstack -kehittäjänä keskityt ennen kaikkea frontend- ja backend-kehitykseen, API-rajapintaratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä teknisten ratkaisujen suunnitteluun. 

 

Kehittäjinä työskentelemme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa aivan asiakasrajapinnassa. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä tuotteen koko elinkaari innovatiivisista ideoista suunnitteluun, testaukseen ja aina tuotantoon saakka samalla ymmärtäen loppuasiakkaan todellisia tarpeita ja käyttökokemusta. Tiimimme kädenjälki näkyy suoraan tuhansille asiakkaillemme ja pääset tässä roolissa tekemään oikeasti loppukäyttäjälle saakka näkyvää työtä. Tästä olemme itse erityisen ylpeitä.

 

Mitä toivomme sinulta


Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä varmasti, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta fullstack-ohjelmistokehityksestä. Lisäksi toivomme sinulla oleva kokemusta muun muassa seuraavista teknologioista ja työkaluista:

 

•    vankkaa osaamista Java (Spring) backend -kehittämisestä
•    JavaScript-/TypeScript, React -osaamista
•    monipuolista tietokantaosaamista (esim. DB2, DynamoDB)
•    AWS -ympäristön tuntemusta (esim. CDK, CloudFormation, Docker)
•    kokemusta ja ymmärrystä automaattisesta regressiotestauksesta
•    kykyä analyyttiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelytapaan
•    suomen ja englannin kielen taitoa

 

Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää.
OP:lla meitä inspiroi ketterä tiimityö ja yhteistyö, joten toivomme, että olet innostunut ja aktiivisesti mukana kehittämässä ja ottamassa käyttöön DevOps -käytäntöjä, jotka tukevat tiimisi työtä teknisen ketteryyden parantamiseksi.

 

Miksi OP:lle?

 

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kivenkovien ammattilaisten kanssa! Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti alusta loppuun. Siksi meidän talosta löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. 

 

Kannustamme ja autamme sinua kehittymään myös ammatillisesti. Meillä on käytössä ns. 70-20-10 -periaate, mikä tarkoittaa, että käytät 70% ajastasi päivittäisiin tehtäviin, 20% työskentelytapojen hiomiseen ja viimeiset 10% vapaasti uusien taitojen oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

 

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 


Kuulostaako sinun tulevalta rooliltasi?

 

Mahtavaa! Tutustutaan ihmeessä paremmin. Voit hakea tehtävää oheisen hakulinkin kautta 31.10.  mennessä. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja roolista voit kysyä Lead Developer Peter Olssonilta (+358405940099 tai peter.olsson(at)op.fi). Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. #LI-150651861_MS2
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550594
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki