(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer, Timecap Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Timecap Oy:lle nälkäistä Full Stack-osaajaa. Jos arvostat tekemisen vapautta ja sinua kiinnostaa logistiikka-alan digitalisaation eteenpäin vieminen, lue lisää ja hae tehtävää jo tänään. Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä sijainnista riippumatta!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat kokonaisuutena Timecap Oy:n ERP:n ja siihen liittyvien integraatioiden kehittämisestä ja ylläpidosta. Teet myös sidosryhmäyhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta kaikki sujuu mallikkaasti. Etsimme henkilöä, joka arvostaa tekemisen vapautta, omaa hyvät yhteistyötaidot ja kenellä on innokkuutta viedä kuljetuspalveluiden digitalisaatiota eteenpäin.
TYÖNKUVA

* Timecapin oman ERPin kehittäminen ja ylläpito
* Integraatioiden kehittäminen ja ylläpito
* Sidosryhmäyhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* 1-2 vuotta kokemusta softakehityksestä
* Kokemusta PHP:n, Javascriptin ja tietokantojen parissa ja ne ovat sinulla hyvin hallussa
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Kiinnostusta logistiikka-alaa kohtaan
* Sujuva suomen kirjallinen ja suullinen kielitaito


Eduksesi katsotaan aiempi kokemus logistiikan toimialalta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Timecapin toimisto sijaitsee Espoossa, Leppävaarassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä etätöitä sijainnista riippumatta.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Timecap Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Timecap on erikoistunut asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityihin palveluihin. Näin kehitetään kumppanuuspohjalta molempien osapuolten toimintaa jatkuvasti ja kustannustehokkaasti. Hyvin hoidettu yritys on toiminut alalla yli 25 vuotta. Timecap on pitkäjänteisesti panostanut kuljetuspalveluiden digitalisaatioon, jotta palveluketjuun on saatu tehokkuutta ja joustavuutta. Jatkamme tätä työtä määrätietoisesti, jotta pystymme täyttämään asiakkaidemme liiketoiminnan alati vaativammiksi tulevat tarpeet myös tulevaisuudessa.