(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer (Telecom & Media)
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kasvatamme kehitystiimiämme ja haemme kokeneita Full Stack-kehittäjiä osaksi dynaamista Telecom & Media-yksikköämme.

Tehtävässä tulet toimimaan digitaalisen murroksen ytimessä työskennellen tiiviisti tietoliikenne- ja media-alan yritysten kanssa. Teleoperaattorit ja mediatalot ovat uuden teknologian käytössä eturintamassa ja mukaan pääsee kehittämään asiakaslähtöisiä kasvun mahdollisuuksia digitaalisilla ratkaisuilla. Projekteissa toimit yhdessä asiantuntevan ja rennon tiimin kanssa, samalla nauttien ison talon eduista. Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, ja työt painottuvat DevOps-tekemiseen, joissa asiantuntijamme toimivat itsenäisinä konsultteina tai CGI:n DevOps tiimin jäseninä. Riippuen omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi painopiste voi olla joko frontend- tai backend-puolella.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää, joten meillä pääset vaikuttamaan siihen mihin suuntaan haluat osaamistasi kehittää. Haemme työkaveria Helsingin toimipisteelle.

Keitä me olemme ja miten toimimme?

Työtämme ohjaa vahvasti asiakastyytyväisyys ja arvo, jota tuotamme asiakkaallemme. Asiakas on kaiken tekemisemme ytimessä. Tiiminä arvostamme puolestaan yhdessä tekemisen kulttuuria, kaveria ei jätetä ja yhdessä onnistutaan. Yksilöiden erilaisuus vahvistaa tekemistämme. Meille on myös ensisijaisen tärkeää pysyä ajan tasalla, siksi meillä tuetaan osaamisen kehittämistä monin eri keinoin. Asiakkaan tarpeesta ja toiveesta riippuen, teemme toimitusta omalta toimistolta tai asiakkaan tiloissa. Tämä voidaan sopia yksilökohtaisesti, mikä kullekin parhaiten sopii.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Tiimin odotukset sinulle:

• Olet innostunut web-kehittämisestä, ja halukas syventämään osaamistasi. Hallitset web-teknologiat (esim. Angular, React, Vue)
• Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus back-end kehittämisestä: Java tai .NET.
• Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta relaatiotietokannoista.


Näen haet mukaan tiimiimme:

Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista osaajista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Jukka Rantanen, puh. +358 40 512 5620.

Hae tehtävää viimeistään 14.2.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Tutustu meihin lisää:

• Facebook
• Instagram
• LinkedIn
• Twitter
• YouTube

#LI-DNP

Skills:

  • Java Enterprise Editions JEE
  • JavaScript