(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Haemme OP Palveluille Tampereelle tunnistamiseen liittyvän palvelukehityksen toimialueelle Full Stack Developeria. Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

OP tekee yhteistyötä Checkout-palveluntarjoajan kanssa, jonka tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Full Stack Developer vahvistaa Checkout-yksikköä.

Tehtävät

Toimit koodaustehtävissä uusien ominaisuuksien parissa, toimien erityisesti tilattomien applikaatioiden ja AWS ympäristöjen kanssa. Lisäksi olet toteuttamassa OP:n asiakkaille ja toimihenkilöille suunnattuja tunnistamiseen liittyviä uudistuksia läheisessä yhteistyössä nykyisen tiimin ja tuotteen omistajan kanssa.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta teknisistä kehitystehtävistä ja janoat oppia uutta. Työskentelytyylisi on itseohjautuva ja proaktiivinen. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Olethan kehittämishenkinen, rohkea yhteen hiileen puhaltaja ja nautit yhteistyöstä taitavan tiimin kanssa.

-Sinulla on hyvät taidot tai ainakin hyvä perusymmärrys seuraavista TypeScript, Node.js, PostgreSQLsekä AWS
-Funktionaalinen ohjelmointi kiinnostaa sinua myös
-Ymmärrät, mitä palveluiden toteuttaminen loppukäyttäjille tarkoittaa
-Ketterät toimintamallit ovat sinulla hallussa

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OPn Checkout -yksikössä ja saat työkavereiksi tuote- ja palvelukehityksen ammattilaisia. Yksikön ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 14.3.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 ke 14.2. klo 10-11 ja ma 19.2. klo 14-15.

Tiedot
Haku päättyy: 14.3.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työpaikkakunta: Tampere
Lisätietoja: Krista Merikanto, yhteystiedot yllä
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27158&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1 000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.