(Poistunut julkaisusta)

Full-Stack Developer / Ohjelmistokehittäjä - Tampere, Helsinki, Joensuu - Tampere, Helsinki, Joensuu
Mediasignal Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Mediasignal Group on digitaalisen liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen asiantuntija. Ydinosaamistamme ovat ohjelmistokehitys, web–teknologiat ja palvelusuunnittelu. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavia ja oivaltavia ratkaisumalleja heidän liiketoimintansa kehittämiseen uusien, parempien palveluiden avulla.    Etsimme ohjelmistokehittäjää asiakkaallemme Mediasignal Groupille kasvavaan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Ohjelmistokehittäjänä vastaat osaltasi ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista ja läpiviennistä yhdessä kehitystiimin kanssa.

Odotamme sinulla olevan aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja oletkin jo päässyt toteuttamaan asiakasprojekteja monipuolisesti. Olet innostunut, tulostavoitteinen tekijä, joka on kiinnostunut oppimaan uutta ja ajattelemaan ratkaisukeskeisesti. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky selvittää kertovat meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.
Työtehtävissäsi hallitset useita seuraavista teknologioista: Node.js, Angular, React, Javascript, PHP, Python, Javaosaat käyttää valmiita työkaluja ja kirjastoja nopeuttamaan työtäsi, esim. Git, CI, NPM, Composer frameworkien käyttö on tuttuaolet halukas toimimaan dev-leadina asiakasprojekteissa ja ottamaan osaltasi vastuuta projektin teknologiavalinnoista ja -ratkaisuista

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja nimekkäitä asiakasprojekteja mielenkiintoisella alalla. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella, Helsingissä ja Joensuussa, mutta työtä on mahdollisuus hoitaa myös etätyönä, joten fyysistä läsnäoloa ei välttämättä vaadita.   Mediasignalilaisia yhdistävät intohimo koodiin ja ratkaisukeskeinen ajattelu. Siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä.Lisätietoja yrityksestä ja työsuhde-eduista löydät: https://www.mediasignal.fi/rekry.   
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Kati Kulin, puh. 0400 270 884 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.4.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi