Full Stack Developer / MPS Prewise, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Digitaalisia oppimisratkaisuja luova MPS Prewise etsii sinua

Full Stack Developer

Prewise on verkko-oppimisen ja muutoksenhallinnan asiantuntija. Luomme asiakkaillemme innostavia digitaalisia oppimisratkaisuja mm. työntekijöiden perehdyttämiseen, turvallisuuden edistämiseen tai vaikkapa tuotekoulutuksiin liittyen (esimerkkejä täällä). Ratkaisumme pohjautuvat Prewise Gimlet -järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Työskentelemme monipuolisten asiakkaiden kanssa, usein alansa johtavien ja kansainvälisesti toimivien yritysten kanssa. Myös osaajamme ovat huippuporukkaa.

Haemme Helsingin toimiston Teknologia- ja Customer Success -tiimiimme asiakaspalveluhenkistä Full Stack Developeria toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaillemme toteutettavissa verkkoratkaisuissa. Tehtävässä toimit kehittäjänä Gimlet-palveluiden käyttöönottoprojekteissa sekä tuet Customer Success -tiimiämme teknisenä asiantuntijana. Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuran alkutaipaleella olevalle kehittäjälle, mutta löydämme kokeneemmallekin osaajalle sopivasti haastetta. Suunnittelemme työtehtäväsi osaamisesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

 • Kokemusta Microsoft-teknologioista (Visual Studio, ASP.Net ja MVC, C#).
 • Ymmärrystä ja perustason kokemusta tietokannoista ja tietokantaohjelmoinnista (Microsoft SQL).
 • Kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista (CSS3, Bootstrap, Less, Sass sekä jQuery, AngularJS ym. modernit JavaScript-kirjastot).
 • Eduksi nähdään kokemus Adoben työkaluista (esim. Illustrator ja PhotoShop).
 • Soveltuvaa koulutusta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Halua kehittää ratkaisuja yhteistyössä monipuolisen tiimin ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan ja kehittämään uudenlaisia digitaalisia oppimiskokonaisuuksia ja viestinnän ratkaisuja.
 • Mahdollisuuden osallistua Gimlet LMS -oppimisympäristön pitkäjänteiseen kehitykseen ja päästä tutkimaan uusia teknologioita digitaalisissa oppimisratkaisuissa.
 • Mielenkiintoisia ja vaativia projekteja sekä antoisaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.
 • Työkavereiksi Maailman Parasta Seuraa. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä, joka on suomalainen, kansainvälisesti toimiva henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Olemme olleet mukana vaikuttamassa suomalaiseen työelämään 45 vuoden ajan ja tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle.
 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi pidemmälläkin tähtäimellä. Digitaalisten ratkaisujen kehittäminen on keskeistä koko MPS-Yhtiöiden tulevaisuuden kannalta, joten kehitysmahdollisuuksia löytyy pidemmälläkin tähtäimellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Prewisella antaa rekrytoiva esimies Pekka Pyrhönen (+358 50 5455 918). Täytä lyhyt hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan CV:si ja halutessasi hakemuksenkin hakupainikkeen kautta 30.9.2020 mennessä. Olemme sinuun yhteydessä lokakuun alussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot