Full Stack Developer (Java, Angular) datan pariin, Dun & Bradstreet, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2021
Hei devaaja! Dun & Bradstreet (aiemmin Bisnode) etsii tiiviiseen joukkueeseensa Full Stack Developeria mielenkiintoisiin projekteihin datan ja asiakasymmärryksen parissa. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan miten dataa kerätään monista eri pisteistä, miten sitä koostetaan ja miten dataa voi hyödyntää. Työnantajanasi toimii todellinen data-talo, jossa sinulla on mahdollisuudet edetä ja kehittyä moniin erilaisiin rooleihin.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Dun & Bradstreet Finlandin tiivistä Java-tiimiä, jossa kehittät mm. asiakkailleen räätälöityjä tyytyväisyyskysely-kokonaisuuksia automatisoidusta ja kohdennetusta kyselyn lähettämisestä itse kyselyn ulkoasuun ja vastaus-datan koostamiseen. Erittäin vahva konserni toimii vankkana ja turvallisena perustana yrityksen tulevaisuudelle. Parhaiten tässä tehtävässä menestyy järjestelmällinen ja ongelmanratkaisukykyinen henkilö.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja kehittävän työtehtävän, jossa voit pysyä omalla vahvuusalueellasi tai oppia uutta.
* Mahdollisuuden syventää osaamistasi, tai hankkia uutta kokemusta, hyödyllisten teknologioiden ja toimintatapojen parissa.
* Katsauksen kokeneen datatalon työhön, jonkalainen hakee vertaistaan Suomessa.
* Työnantajan, jonka liiketoiminta on vakaalla pohjalla.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Dun & Bradstreet Finlandin tarjoaa sinulle monipuolisen, työnkuvan osana kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun Java-tiimin kanssa, vastuullasi mm. seuraavanlaisia tehtäviä:
* Olemassa olevien asiakastyytyväisyyden mittaustyökalujen käyttöliittymien kehittäminen ja moduulien lisääminen näihin.
* Halutessasi vastuiden laajentaminen esimerkiksi luottotietopalveluiden tai muun datan käytön pariin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sinulla on vähintään 1-2 vuoden kokemus seuraavista teknologioista: HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Angular, Bootstap, Java (J2EE), SQL.
* Arvostamme osaamista myös seuraavista: Linux, C# (.NET), TypeScript, React, NodeJS.
* Ongelmanratkaisu- ja koodinlukutaitoa, sekä aktiivisuutta havaittujen koodausvirheiden korjaamiseksi.
* Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa. Sujuva suomi on suuri etu tässä tehtävässä menestyäksesi.


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Helsinki, sekä osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Dun & Bradstreet Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.
MUUTA TIETOA
Dun & Bradstreetin data- ja analytiikkaosaamiseen luottavat tulevaisuuteen katsovat organisaatiot eri puolilla maailmaa. He käyttävät ratkaisujamme voittavien strategioiden laatimiseen ja fiksujen päätösten tekemiseen. Olemme keskeisessä asemassa mahdollistamassa näiden organisaatioiden tärkeimpiä toimintoja. Autamme kasvattamaan liikevaihtoa, parantamaan katetta, vähentämään riskejä ja täyttämään lainsäädännön ja regulaation vaatimukset. Dun & Bradstreet erottuu markkinoilla jatkuvasti laajentuvan liiketoimintatiedon, syvyyden, monipuolisuuden ja tarkkuuden ansiosta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1518618
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki