(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Miksipä et harkitsisi tulemista ohjelmistokehittäjäksi Suomen suurimpaan finanssitaloon, ja nykyään myös eturivin teknologiataloon? Tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Helsingin Vallilassa sinua odottavan Full Stack Developerin tehtävän myötä OP:lla sinulle avautuu mahdollisuus päästä suomalaisen fintechin ytimeen.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄNÄ OP:LLA

Meidän mielestämme työssämme parasta on juuri nuo edellä mainitut vaikutusmahdollisuudet. OP:lla olemme tehneet ja teemme edelleen muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Ketterä toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille. Ohjelmistokehittäjänä sinun työssäsi se tarkoittaa, että pääset tiimisi kanssa tekemään kunnianhimoisimpiakin kehitystöitä siten kuin se teistä huippuammattilaisina parhaalta tuntuu.

Arjessa koodaat siis osana kehitystiimiä. Tiimisi yhteinen tehtävä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja sekä tuoda ne pankkiasiakkaalle käyttöön laadukkaasti. Tehtävässä pääset mukaan rakentamaan muun muassa maksamisen palveluita ja työkaluja varallisuuden hoitoon ja sijoittamiseen. Ratkaisujen tarve tiivistyy aina asiakkaidemme tarpeisiin, asiakastyytyväisyyden parantamiseen sekä strategisiin tavoitteisiimme. Liiketoiminnan tarpeiden tunnistajana tiimisi omilla kehittämismahdollisuuksilla on siis vain taivas rajana, kuten on tämän toimialan digitalisoitumisessa ylipäätään.

NÄILLÄ ONNISTUT:

  • Kokemus full-stack kehittämisestä Java- ja Javascript -kielillä (esim. React)
  • Kiinnostusta pilviratkaisuihin, esimerkiksi AWS
  • Ymmärrystä Agile sekä DevOps periaatteista
  • Intoa opiskella uusia ohjelmointikieliä

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?

Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Tehtävä on jaettu meille kaikille OP:laisille, joten myös sinä olet asiantuntemuksellasi mahdollistamassa tulevaisuuden pankkipalvelua.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Ville Saviluodolta (040 869 0180). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@barona.fi. Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 13.10.2019 mennessä!