Full Stack Developer, Crafters of Tomorrow 2.0, CGI
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Barona IT ja CGI etsivät nyt Crafters of Tomorrow -ohjelmaan työurallaan jo vauhtiin päässeitä oppimishaluisia ohjelmistokehittäjiä.

Haluatko päästä kehittämään teleoperaattoreiden ja mediatalojen satoja tuhansia käyttäjiä palvelevia verkkopalveluita eturintaman teknologioilla? Barona IT ja CGI etsivät nyt Crafters of Tomorrow -ohjelmaan työurallaan jo vauhtiin päässeitä oppimishaluisia ohjelmistokehittäjiä. Vakituisen työn tarjoavassa ohjelmassa pääset oppimaan nykyaikaisen verkkopalvelukehityksen viimeisimmät teknologiat ja menetelmät huippukouluttajien valmennuksella. Crafters of Tomorrow toteutettiin ensimmäisen kerran talvella 2021 ja sen suosion siivittämänä toteutamme nyt ohjelman uudelleen.

MISTÄ ON KYSE?

Crafters of Tomorrow -ohjelmassa työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsulttina CGI:lle ja pääset osallistumaan intensiivikoulutuksiin, joiden aiheina ovat React, API-kehitys sekä DevOps. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Barona IT:n sekä valittujen koulutuskumppaneiden kanssa työsuhteen alussa ja kouluttajina toimivat Fraktion, Polar Squadin sekä Wunderdogin huippuasiantuntijat. Koulutusten jälkeen voit hyödyntää oppimaasi työssäsi CGI:n media- ja teleoperaattoriasiakkaiden verkkopalveluiden kehittäjänä haastavissa ja palkitsevissa projekteissa. Yhdeksän kuukauden mittaisen ohjelman jälkeen työllistyt vakituiseen työsuhteeseen CGI:lle.

Työn aloitus viimeistään loppuvuonna 2021, jonka jälkeen alkavat monipuoliset perehdytys- ja koulutusjaksot.

Kattavat lisätiedot ohjelmasta löydät täältä: https://craftersoftomorrow.fi

MILTÄ ARKESI CGI:LLÄ VOISI NÄYTTÄÄ

Kattavan koulutuskokonaisuuden jälkeen tehtäviisi kuuluu media- ja teleoperaattoriasiakkaiden kehitysprojekteissa työskentely osana CGI:n asiantuntevaa ja rentoa kehitystiimiä. Omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtäviesi painopiste voi olla front end tai back end -puolella. Ammatillisen osaamisen kehittäminen on CGI:lle tärkeää ja pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan haluat osaamistasi kehittää.

Asiakasprojekteissa kehitetään tyypillisesti kompleksisia ja laajoja Java-pohjaisia verkkopalveluita. Palvelut voivat olla esimerkiksi CGI:n asiakkaiden sisäisesti käytettäviä verkkopalveluita tai asiakkaiden loppuasiakkaille tarjottavia asiointi- ja verkkokaupankäyntipalveluita.

SINULTA TOIVOMME

 • 3-5 vuoden työkokemusta ohjelmistokehityksestä tuoreilla Java-versioilla ja frameworkeilla
 • nykyaikaisen ohjelmistokehitysmenetelmien perusteiden hallitsemista
 • sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.
 • intoa ja kykyä oppia ja kehittää teknistä osaamistasi entistä vahvemmaksi

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja tuntemuksen seuraavista osa-alueista: mobiilikehittäminen (React Native), rajapinnat ja niiden kehittäminen, automaatiotestaus ja DevOps, Spring Framework / Spring Boot, pilviympäristöt, moderni Javascript osaaminen.

TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE

Tehtävämme on tietoliikenne- ja media-alan asiakkaidemme digitaalisen murroksen ytimessä. Autamme näitä Suomen digitaalisessa eturintamassa kulkevia yrityksiä onnistumaan joka päivä. Teemme hommia ketterästi rennossa ja tiiviissä toimitusporukassa, mutta samaan aikaan meillä on takanamme ison talon kattavat edut. Maailmalla asiakkaitamme palvelee yhteensä noin 78 000 teknologia-alan asiantuntijaa, Suomessa meitä on noin 3700 18 eri paikkakunnalla.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Selkeän koulutuspolun huippuluokan verkkopalveluiden ohjelmistokehittäjäksi Crafters of Tomorrow -ohjelman puitteissa
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan (3000-4500 €/kk), myös koulutusohjelman ajalta
 • Terveystalon kattavan työterveyshuollon
 • Lounas-, liikunta-, virike-, ja puhelinedun

NÄIN HAET CRAFTERS OF TOMORROW -OHJELMAAN

Hae ohjelmaan alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Maarja Saar maarja.saar@barona.fi

Tehtävään valittaville henkilöille teetetään turvallisuusselvitys.

Tutustu Crafters of Tomorrow -ohjelmaan ja työskentelyyn CGI:llä: https://craftersoftomorrow.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1504336
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki