Full Stack Developer (AWS, Typescript, Node.js, React)
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Oletko koskaan miettinyt miltä tulevaisuuden 24/7 pilviympäristössä pyörivät vakuutuspalvelut näyttävät?  Tulevaisuus ei kuitenkaan tule odottamalla, vaan tekemällä. Tämän takia etsimme nyt lisävahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme, joka vastaa Pohjola Vakuutuksen digitaalisten palveluiden kehittämisestä miljoonaluokan asiakaskunnallemme.

 

Full Stack Developer (AWS, Typescript, Node.js, React)


Haemme siis useampaa kehittäjää Pohjola Vakuutuksen digitaalisten palveluiden kehittämisen tiimiin Helsinkiin.  Tiimimme tehtävä on varmistaa, että OP:n vakuutuspalvelut ja laadukkaat teknologiset ratkaisut tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme digitaalisissa kanavissa nyt ja tulevaisuudessa samalla luoden kilpailuetua yhteiskuntakriittisellä alallamme.

 

Full Stack Developerina tuet tiimisi toimintaa kehittämällä vahinkovakuutuksen digitaalisia palveluja monipuolisesti useisiin eri kanaviin (kuten op.fi, OP-mobiili sekä OP Ryhmän kumppanikanavat). Tekemisen pääpaino on loppukäyttäjän digipalveluissa mutta työskentelemme monipuolisesti myös esimerkiksi ulkoisten API-ratkaisujen parissa. Kehittämisessä tekemisemme painottuukin nimenomaan enemmän uuden luomiseen kuin vanhan softan pienkehittämiseen tai ylläpitoon. Emme ui legacyssa, vaan saat käyttöösi OP:n uusimmat teknologiat. Rakennamme ratkaisumme AWS:nä pilveen moderneilla teknologioilla ja luonnollisesti automatisoimme tekemistämme mahdollisimman paljon.

 

Lähes 20 henkisestä tiimistäsi löytyy vahvaa asiantuntijuutta ja draivia viedä uusia ratkaisuja eteenpäin. Innostumme uuden ideoinnista ja konseptoinnista sekä kokeilukulttuurin hengessä toimintamme jatkuvasta parantelusta. Käytössämme on valtava määrä tietoa ja olemme ylpeitä, että pääsemme työllämme aidosti vaikuttamaan miljoonien suomalaisten käyttökokemukseen monipuolisessa teknologisessa ympäristössä.

 

Odotamme sinulta 

 

Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi mutta toivomme taustastasi löytyvän onnistunutta työskentelyä mm. Typescriptillä ja/tai Javascriptillä, Node.js:llä ja Reactilla sekä aiempaa kokemusta Front End ja/tai Full Stack –roolista. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pilvipalveluiden parissa, joten toivomme sinulta AWS-kokemusta. Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää.

 

Arvostamme teknistä taustaasi, mutta tässä tehtävässä menestyy kuitenkin parhaiten henkilö, joka omaa raikkaan ja rohkean ajattelutavan, jonka myötä innostut haasteista ja innostat myös muita niiden ratkaisuun. Me OP:lla inspiroidumme Ketterästä tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä, joten toivomme, että olet muiden kanssa työskentelystä innostuva ja aktiivisesti mukana oleva kollega. Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Käy kuuntelemassa, mitä DevOps toiminnassamme tarkoittaa ja kurkkaa, miltä devaajan päivä meillä oikein näyttää!

 

Etsimme hakemuksestasi  

 

 • Vahvaa kokemusta ja itsenäistä osaamista full stack -kehittämisestä sekä kyvykkyyttä arkkitehtuuriseen suunnannäyttämiseen
 • Teknologiaosaamista (erityisesti Typescript, Node.js, React ja Docker)
 • Käytännön kokemusta pilvipalveluiden kehittämisestä (AWS) 
 • DevOps -ajattelutapaa ja innostavaa työotetta 
 • Integraatio- ja rajapintaosaamista


Mitä me tarjoamme sinulle? 

 

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti alusta loppuun. Siksi meidän talosta löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana.

Kannustamme ja autamme sinua kehittymään myös ammatillisesti. Meillä on käytössä ns. 70-20-10 -periaate, mikä tarkoittaa, että käytät 70% ajastasi päivittäisiin tehtäviin, 20% työskentelytapojen hiomiseen ja viimeiset 10% vapaasti uusien taitojen oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

  

Näin haet meille töihin 

 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin hae tehtävään heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on perjantaina 31.10.2021. 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Product Owner Jouko Kiurulta puhelimitse (0406375957) tai sähköpostitse jouko.kiuru(at)op.fi. Mikäli haluat kuulla tarkemmin työskentelystä OP:lla, Competence Lead Mikko Kiiski auttaa sinua mielellään (050 4641159 tai mikko.kiiski(at)op.fi).

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  

 

#LI-150651861_MS2

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1552317
 • Tehtäväalue: IT & Tech
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki