(Poistunut julkaisusta)

Full-stack Developer / Architect
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
Etsimme kokenutta Javascript- tai Java-kehittäjää 25 hengen tuotekehitystiimiimme. Tulet työskentelemään kasvavan talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu Visma Fivaldin parissa, jolla on tällä hetkellä jo yli 30 000 käyttäjää. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa. Vastuullasi on Javascript- tai Java-mikropalveluympäristön kehittämisen suunnittelu ja toteutus.

Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä, jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja käyttökokemuksen jatkokehitykseen asti loppukäyttäjien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä moderneista Java- ja Javascript-teknologioista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta tilitoimistoalalta tai vastaavien järjestelmien tuotekehityksestä. Ketterien tuotekehitysmenetelmien tuntemus on eduksi. Odotamme JavaScript, HTML, CSS- ja web-teknologioiden osaamista. Tarvitset kokemusta myös moderneista single page -sovelluksista ja mikropalveluympäristöistä. Nykyinen teknologiapakkamme on Angular 2+, Spring, Docker, PostgreSQL, AWS ja Oracle DB. Tehtävä vaatii myös määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta on tärkeää että näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Tarjoamme ympäristön jossa pääset ohjaamaan tuotteen kehittymistä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Monikansallisen Visma Groupin yrittäjähenkinen kulttuuri liiketoimintayksiköissämme luo ainutlaatuisen ilmapiirin ja loistavia tilaisuuksia urakehitykselle.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä, Tampereella tai Turussa. Hae paikkaa viimeistään 16.11.2018 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Lead Jaakko Korhonen, puh. 050 3285 285 tai jaakko.korhonen@visma.com.


Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Fivaldi sekä Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja.

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 8 500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1 250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.