(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Developer (3 positiota)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

FULL STACK DEVELOPER (3 POSITIOTA)

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama ja finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 


MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN TÄSSÄ FULL STACK DEVELOPER -ROOLISSA OP:LLA?

 

Tehtävänkuvasi ytimessä Full Stack Developerina on OP Yrityspankin luottopäätös- ja asiakkuusjärjestelmä Kundin kehittäminen. Kyseessä on Yrityspankille liiketoimintakriittinen järjestelmä, jossa luottohakemukset käsitellään valmistelusta rahoituspäätökseen asti. Kädenjälkesi vaikuttaa siis suoraan siihen, että voimme jatkossakin tarjota yritysasiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Softa rakentuu vielä tällä hetkellä Java EE:lle, Javalle ja tietokantaproseduureille, mutta se tullaan uudistamaan hyödyntäen esim. Nodea ja Reactia ja siirtämään AWS:n päälle.

Volyymien kasvu järjestelmässä on vahvaa, ja Kundi onkin meille merkittävä investoinnin ja kehityksen kohde. Olemme myös siirtyneet Enterprise Agile -toimintamalliin, jossa toimimme samassa heimossa järjestelmää käyttävän liiketoiminnan kanssa. Tässä tehtävässä olet siis mukana sekä pankkitoiminnan ydinpalvelujen kehittämisessä että uudenlaisen ketterän toimintakulttuurin rakentamisessa.

Pääset hyvin vauhtiin tehtävässä, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parista moderneilla teknologioilla. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. 

 


SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

•    Aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksen parista, ainakin vuoden-parin verran
•    Seuraavien teknologioiden hallintaa: Java, Java EE, React, PL/SQL
•    Kokemusta ketterässä kehitystiimissä työskentelystä
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  

 

KATSOMME EDUKSI HAKUPROSESSISSA:

 

•    Aikaisemman kokemuksen finanssialalta 
•    Kokemuksen seuraavista teknologioista: Node.js, AWS

 


TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

•    Erittäin monipuolinen full stack -rooli, jossa pääset kehittämään bisneskriittistä core-järjestelmäämme ja olemaan mukana kiinnostavassa järjestelmäkokonaisuuden transformaatiovaiheessa
•    Skaalatussa sovelluskehitysympäristössä työskentely – samaa järjestelmää kehitetään kuudessa eri kehitystiimissä, neljässä eri heimossa
•    Kilpailukykyinen kompensaatio
•    Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
•    Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
•    Liikunta- ja kulttuurietu
•    Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

Tehtävän OP-luokka on OP6.

 


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄ:

 

Voisiko tämä tehtävä olla juuri sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 8.12.2019 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse Talent Acquisition Specialist Erkko Vanhakartanolta (erkko.vanhakartano(at)op.fi).

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi! Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 


MIKÄ ON OP KETTERÄ?


OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!