(Poistunut julkaisusta)

Full Stack devaaja Ouluun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Asiakkaamme on Oulussa sijaitseva, jo aikuisikään ehtinyt ohjelmistotalo, joka tekee ketterää ohjelmistokehitystä ja projektijohtamista.

Haemme nyt heille kokenutta

FULL STACK DEVAAJAA

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

Haemme tehtävään kokenutta kettua, jolle nykyaikaiset webstackit (esim. React.js, Node.js, Serverless ja AWS) ovat tuttuja. Varsinkin Java backend osaamista kaivataan, mutta myös muunlainen painotus osaamisessa on mahdollinen. Pääset työskentelemään asiakkaiden hankkeissa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Koska työ tehdään tiimissä, toivomme sinun olevan tiimipeluri.

Tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jossa ilmapiiri on rento, palkkaus läpinäkyvää ja osaamisen kehittämiseen panostetaan aidosti. Saat tehtävästä osaamiseesi sidottua kiinteää kuukausipalkkaa, jonka päälle maksetaan asiakaslaskutukseen sidottua kuukausittaista bonusta.

Mikäli olet sitä mieltä, että voisit katsastaa uusia vaihtoehtoa työmarkkinoilla, olehan ehdottomasti yhteydessä Helen Vesikiin 040 167 8094 (lomalla 25.05.-31.05.2020 saakka, jolloin yhteydenotot pelkästään LinkedInin InMailin kautta) tai laita cvsi osoitteeseen helen.vesik@adecco.fi Voit tietenkin hakea tehtävään myös LinkedInin EasyApply toimintoa käyttäen. Haku on auki 31.05.2020 saakka ja haastattelut pidetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla.