(Poistunut julkaisusta)

FSV-myyntiedustaja
Oy Sinebrychoff Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haemme On Trade -myyntiin FSV-myyntiedustajaa

Löytyykö sinulta palavaa halua myyntityöhön? Haluatko kehittyä myös myynnin ammattilaisena? Haemme energistä ja tehokasta FSV-myyntiedustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet Sinebrychoffin juomien ja kylmälaitepalveluiden myyjänä ja toimipisteesi on Kerava. Asiakkaasi sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä- ja Länsi-Suomessa.

Tehtävänäsi on vastata nimettyjen asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä ja suunnitelluista myynti- ja markkinointitoimenpiteistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat uusasiakashankinnasta (uusien juoma-automaatti- ja kylmäkaappiasiakkaiden hankkimisesta) sekä omien toimenpiteiden tulosten raportoimisesta kenttämyyntipäällikölle. Toimit tiiviissä yhteistyössä jakelijoiden ja muun myyntiorganisaatiomme kanssa.

Tutustu tarjoamiimme juoma- ja kylmälaitepalveluihimme: https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/automaatit/

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
  • vahvaa näyttöä menestyksellisestä myyntitehtävien hoitamisesta lähimenneisyydessä sekä hyvää Etelä- ja Länsi-Suomen talousalueen tuntemusta
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää MS Office 365 -osaamista
  • kommunikointi- ja neuvottelutaitoja
  • intohimoa myyntityöhön, erityisesti uusasiakashankintaan
  • positiivista ja reipasta asennetta

Lisäksi käyttökokemus ja tuntemus eri somekanavista asiakastyössä katsotaan eduksi.

Arvostamme On Trade -kenttämyynnissä aktiivista työotetta, asiakaspalveluhenkistä asennetta ja tuloshakuisuutta. Et pelkää kohdata uusia tilanteita, vaan tartut niihin innolla! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän myynnin parissa, kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämyyntipäällikkö Atte Puustell p. 040 734 0810 perjantaina 9.8. ja maanantaina 19.8. klo 10 – 12.

Hakuaika päättyy 1.9.2019.

Hakemuksen pääset jättämään kotisivujemme kautta:

https://sinebrychoff.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/fsv-myyntiedustaja/