(Poistunut julkaisusta)

FS myyntiedustaja Etelä-Suomen alueelle, sijaintipaikka Helsinki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme nyt Food Service kenttämyyntiimme Etelä-Suomen alueelle vakituiseen työsuhteeseen myyntiedustajaa.

Pääset työskentelemään haastavaan ja mielenkiintoiseen asiakaspintaan. Tukenasi on vahva organisaatio, laadukkaat tuotteet, tehokkaat myyntimateriaalit ja hyvä tiimi. Tule ja kehitä Valion myyntiä ammattikeittiöille, ja samalla ammattitaitoasi!

Tehtäviisi kuuluvat:
• Itsenäinen vastuu omista asiakkaista alueellasi tulostavoitteiden mukaisesti, noudattaen ketju- ja kenttämyyntiohjeistusta. Asiakaskunta koostuu ravintola-, henkilöstöravintola- ja julkishallinnon yrityksistä.
• Vastuu asiakassuhteiden ylläpidosta, ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Omien asiakkaiden määrä on noin 200 kpl.

Tehtävässä raportoit kenttämyyntipäällikölle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• kiinnostusta tulokselliseen myyntityöhön
• pitkäjänteistä toimintaa luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentamisessa
• Food Service- ja ravintola-alan kokemusta tai alan tuntemusta
• myyntineuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
• oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
• hyviä taitoja yleisimmistä Microsoft ohjelmista
• tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai ravintotalousalan koulutusta

Eduksi katsomme kokemuksen asiakaskoulutusten hoidosta sekä ruotsin ja englannin kielen taidon. Ajokortti välttämätön ja tarvittaessa on mahdollisuus työsuhdeautoon.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Johtamislupauksemme on innostaa saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Seuraamme mittareiden avulla mm. tavoitteitamme, henkilöstömme työhyvinvointia, työtyytyväisyyttä sekä työturvallisuutta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: kenttämyyntipäällikkö Jani Lamminperä p. 050 3840 934 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Voit soitella 16.2. klo 13-15, 19.2. 13-14 sekä 27.2. klo 13-15.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 4.3.2018 mennessä hakulinkin kautta.


Valio Oy on 1.6 miljardin euron liikevaihdolla Suomen suurin maidonjalostaja, ja sen omistavat suomalaiset maidontuottajat osuuskuntiensa kautta. Valio on toiminut rakkaudesta suomalaiseen maitoon jo yli 100 vuoden ajan. Suomessa toimintaa on usealla paikkakunnalla, lisäksi Valiolla on yhtiöt Venäjällä, Ruotsissa, Baltiassa, USA:ssa ja Kiinassa.

Hakusanat: työpaikat myynti, työpaikat Uusimaa, työpaikat Helsinki, Food Service, työpaikat myyntiedustaja