Frontend-ohjelmistokehittäjä huippuammattilaisten tiimiä vahvistamaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Nitro Group Oy etsii frontend-ohjelmistokehittäjää vahvistamaan alituisesti kasvavaa Turun tiimiään! Mikäli erityisen lähellä sydäntäsi on käytännönläheinen ohjelmistokehitys markkinoinnillisella kulmalla sekä tiimi- ja asiakastyöskentelyllä maustettuna, hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Nitro Group Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen
esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä positiossa pääset työskentelemään kokeneen tiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä Nitro Group Oy:n asiakkaiden kanssa. Työnkuva sisältää käytännön ohjelmistokehitystä monipuolisissa projekteissa, jotka tähtäävät asiakkaan markkinoinnin prosessien tehostamiseen ja myynnin kasvattamiseen frontend-ohjelmistokehityksen ratkaisujen avulla. Tehtävässä työskennellään moderneimpien frontend-tekniikoiden (React, HTML5, CSS JS/ES6) ja suosituimpien CMS-järjestelmien parissa. Tässä tehtävässä osaamistaan pääsee todella haastamaan!

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Käytännön työskentely frontend-tekniikoiden ja CMS-järjestelmien parissa
* Frontend-ohjelmistokehitys markkinoinnin tueksi
* Yhteistyö visuaalisen suunnittelupuolen kanssa
* Ratkaisujen demoaminen asiakkaille


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä Senior-tason ohjelmistokehittäjäksi alan koviempien ammattilaisten kanssa. Tehtävässä aloittava henkilö tulee saamaan kattavan sertifikaattipohjaisen perehdytyksen ja säännöllisten koulutusten kautta mahdollisuuden kasvaa alansa huipputekijäksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään sopivalla henkilöllä on AMK- tai yliopistotausta, ja soveltuvaa työkokemusta ja harrastuneisuutta alalta vähintään kahden vuoden ajalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti Reactin hallintaa sekä käyttökokemusta HTML5:stä CSS:stä JSS:stä ja ES6:sta. Tärkeää ovat myös markkinoinnillinen työote ja näkemys. Hyvät kommunikatiotaidot ja itseohjautuvuus ovat avain tehtävässä menestymiselle, sillä työtehtävä tarjoaa suurten vastuiden lisäksi myös paljon vapautta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* AMK- tai yliopistokoulutus
* Vähintään 2 vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä
* Itsenäiset työskentelytaidot erityisesti Reactin CSS:n, JSS:n, ES6:n ja HTML5:en parissa työskennellessä
* Hyvä kommunikointitaidot ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksesi katsotaan myös, mikäli olet kartuttanut kokemusta myös backend-työskentelystä ja markkinoinnin teknisistä ja visuaalisista työtehtävistä. Osaaminen Contentful-alustasta katsotaan myös suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Nitro Group Oy; Olemme liiketoimintasi liekkiin sytyttävä hybriditoimisto, jossa markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Saat meiltä kaiken mitä tarvitset - strategiat ja konseptit, suunnittelun ja toteutuksen, mittaamisen ja kehittämisen. Tuomme osaamiset yhteen ja luomme ainutlaatuisia brändi- ja asiakaskokemuksia monikanavaisesti. Arvokkain voimavaramme ovat ihmiset - osaamisemme syntyy asiantuntijoidemme vahvasta ammattitaidosta ja yhteistyöstä.

Työntekijöiden sanoin;

"Aloitin urani analytiikan parissa Nitrossa. Mulla oli vapaus oppia ja kehittää omaa osaamistani sekä tehdä duunista omannäköiseni. Parasta Nitrossa? Paljon mahdollisuuksia ja mukavat duunikaverit!

Tutustu työntekijöihin ja yhtiöön Nitro Group Oy! https://nitro.fi/yritys/
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251931
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku