(Poistunut julkaisusta)

Frontend-kehittäjiä Stockmannin verkkokauppaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Tule mukaan Stockmannin digikiihdytykseen!

Verkkokauppa on Stockmannin nopeimmin kasvava myyntikanava, ja Stockmannin tavoitteena on kasvattaa sitä entisestään. Digia on Stockmannin kumppani verkkokauppa-alustan kehityksessä. Haemme nyt Digian Stockmann.com -tekijätiimiin frontend-kehittäjiä, jotka haluavat toteuttaa Stockmannin visiota tulevaisuuden verkkokaupasta ja jättää siihen kädenjälkensä.

Frontend-kehittäjänä päivittäiset tehtäväsi sisältävät työskentelyä Magento-ympäristössä kehittäen uusia ominaisuuksia. Palat halusta toteuttaa korkealaatuisia ja toimivia kokonaisuuksia asiakkaalle ja luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, ja haluat toimia tiimin parhaaksi. Olet mukana myös mm. suunniteltujen ominaisuuksien vaatimusten määrittelyssä. Työ sijoittuu sekä Stockmannin että Digian tiloihin, jotka sijaitsevat lähekkäin Helsingin Pitäjänmäessä.

Toivomme, että sinulla on

  • työkokemusta Magento-verkkokauppa-alustasta
  • taustaa PHP-ohjelmoinnista ja tietokannoista, tai olet ollut jo toteuttamassa verkkokauppoja jollain PHP-pohjaisella alustalla
  • osaamista integrointien rakentamisesta taustajärjestelmiin
  • kokemusta javascript-ohjelmistokehyksistä (VueJS, jQuery)
  • kokemusta SPA-sovellusten suunnittelusta.

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta rohkeutta tarttua toimeen ja uskoa omiin kykyihisi sekä kiinnostusta digitaalista liiketoimintaa kohtaan.

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana tunnetun verkkokauppa-alustan ohjelmoinnin asiantuntijaksi. Työskentelet kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Vaikka hengitämme intohimosta verkkokauppaan, elämä on muutakin kuin työtä, ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä laajalti hurttia huumoria viljelevät kollegat. Tiimimme on monikansallinen, joten toivottavasti puujalkavitsit taittuvat myös englanniksi.

Hakuaika päättyy 8.4.2018! Hae kuitenkin pikaisesti, palkkaamme sopivat tekijät heti kun he löytyvät. Lisätietoja antaa mielellään Timo Halima p. +358407028800 tai timo.halima(at)digia.com.