(Poistunut julkaisusta)

Frontend-kehittäjä
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Jatkamme vahvaa kasvuamme ja etsimme Frontend-kehittäjää tuotekehitystiimiimme Jyväskylään.

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi yrityksessä, jossa työskentely on tehty mahdollisimman ketteräksi ja työntekijöillä on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Entä miltä tuntuisi löytää itsensä keskeltä rentoja ammattilaisia, jotka työskentelevät itsenäisesti osana vahvaa tiimiä. Entäpä ajoittain työskennellä ihan vain etänä ja ottaa omasta arjesta kaikki irti. Mitä jos tämä kaikki tämä olisi mahdollistettu kunnon työkaluilla ja tavoilla toimia, jotta hyvät neuvot ja apu olisivat kaikkien saatavilla. Meillä nämä kaikki ja paljon muutakin ovat osa arkipäiväämme!

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee meillä tekemään töitäkin. Näistä toivomme sinunkin suoriutuvan mallikkaasti. Olethan suurella asenteella ja teknisellä osaamisella varustettu huipputyyppi, jolta taipuu suomenkielen lisäksi myös Lontoon murre. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta menevät kuitenkin pelkkien työvuosien edelle.

<span class="">Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi. </span>

Javascript, React, GWT ja muut modernit web-teknologiat

Java EE (katsotaan eduksi)

Uusien ominaisuuksien tuottaminen suoraan asiakkaidemme kuin myös yrityksemme työntekijöiden käyttöön

Yhteistyö muun ohjelmistokehitystiimin sekä UX designerimme kanssa

Ketterä ohjelmistokehitys

Nyt olisi nousukiidossa olevaan koneeseen paikka erinomaisella penkkirivillä. Olemme kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti. Jos haluat kehittää, kehittyä ja olla mukana kehittämässä ihmisten hyvinvointia, hyppää kyytiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n konsultti, Tomi Niskanen, 0505131633, tomi.niskanen@barona.fi