(Poistunut julkaisusta)

Frontend-kehittäjä Systems Gardens Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Hallitsetko JavaScriptin kuin omat taskusi? Sujuuko sinulta mahdollisesti myös joku framework? Tässä tehtävässä koulutustausta tai työkokemus ei ole välttämätöntä vaan myös vahva harrastuneisuus riittää! Tehtävässä pääset toimimaan ratkaisemaan asiakkaiden liiketoiminnan haasteita digitalisaation avulla osana 4 hengen tiimiä. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Systems Garden Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, vahvaan asiantuntemukseen ja ketterään tekemiseen panostava yritys. Heidän ydinliiketoimintaansa on tiedon ja ihmisten yhdistäminen - järjestelmistä ja päätelaitteista riippumatta. Etsimme heille nyt Frontend-kehittäjää Turun toimistolle. Työsuhde on alustavasti kokoaikainen, mutta työtunneista voidaan joustaa tarvittaessa

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Systems Garden Oy:llä. Työsuhde on alkuun määräaikainen 12 kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet rakentamaan liiketoimintasovelluksia yrityskäyttöön alusta alkaen vastaten mm. sen ulkoasusta, toiminnallisuuksista ja logiikoista. Työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia ja pääset työskentelemään erilaisissa ympäristöissä asiakkaiden kanssa. Työskentelet osana ketterää kehitystiimiä, mutta työtehtäviin ja rooliin vaikuttaa sinun vahvuutesi. Tehtävä tarjoaa myös hyviä kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä emme vaadi sinulta koulutustaustaa tai aikaisempaa työkokemusta - myös pelkkä harrastuneisuus muutaman vuoden ajalta riittää! Edellytämme sinulta vahvoja taitoja JavaScriptistä ja mieluiten sen johdannaisista (HTML, CSS) tai frameworkeista. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja otat vastuun omasta tekemisestäsi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, ja tiimin lisäksi tulet työskentelemään tiivisti myös erilaisten asiakkaiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Työ- tai harrastuspohjaa vähintään 1-2 vuotta JavaScriptin parissa
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot
* Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi


Eduksi katsotaan:


* Osaaminen Reactista tai vastaavasta, modernista JavaScriptistä (ES5/ES6) sekä JavaScript-kehitysympäristöistä
* Ymmärrys REST-rajapinnoista
* Kokemus responsiivisten käyttöliittymien suunnittelusta
* Kokemus Gitin käytöstä versionhallinnassa


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Saippua Center, Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Systems Garden Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, vahvaan asiantuntemukseen ja ketterään tekemiseen panostava yritys. Ydinliiketoimintaamme on tiedon ja ihmisten yhdistäminen - järjestelmistä ja päätelaitteista riippumatta. Meille mobiilit käyttöliittymät ovat lähtökohtana kaikissa ratkaisuissamme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja yhdessä tekeminen. Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta kyvystämme ymmärtää niin teknisiä kuin liiketoiminnankin haasteita, ja ideoida myös täysin uusia ratkaisumalleja tiiviissä yhteistyössä.

Uskomme avoimeen toimintamalliin, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja erilaisia mielipiteitä arvostetaan. Persoonista muodostuu tehokas työyhteisö.

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä työmme paremmin ja kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistamme. Tiimimme pitää sisällään hyvin erilaisia asiantuntijoita aina koodauksesta web-kehitykseen, SharePointin konfiguroinnista tietokantaosaamiseen sekä asiakkuuksien hallinnasta projektijohtamiseen.