FRONTEND- JA BACKEND-KEHITTÄJÄ
Temp-Team Finland Oy / RockOn Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Yritysesittely

RockOn Oy - And nothing else matters
RockOn Oy on ohjelmistokehityksen kunkku ja pitää päämajaansa Jyväskylän keskustassa, Crazytownissa. RockOnilaisuus tarkoittaa yhdessä tekemistä – rima korkealla, mutta hauskaa pitäen. RockOnilla pääset tekemään töitä huippukavereiden kanssa kunnon asenteella. Hommia paiskitaan rockarin vapaudella ja kunnianhimolla ilman byrokratian kahleita. Voit liittyä maailman kovimpaan bändiin joko Jyväskylästä, Porista, Tampereelta, Hämeenlinnasta tai Helsingin Kaapelitehtaalta käsin. No time wasters, #rockstarsonly.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Homman nimi:
Etsimme RockOnille taitavaa FRONT- JA BACKEND KEHITTÄJÄÄ. Tunnet modernit frontend- ja backend-teknologiat kuin omat buutsisi.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytykset rockarille:
Diggailet näitä klassikoita: Java, .NET, React, Angular2, AWS, Azure ja Docker. Web-käyttöliittymien ja -palveluiden toteutus sujuu suvereenisti. Teet sujuvasti yhteistyötä muun bändin kanssa ja haluat oppia joka päivä jotain uutta.

Mitä tarjoamme?

Keikkabonarit:
- Oma manageri ajaa rockarin etuja, puskee uralla eteenpäin ja yllyttää unelmoimaan isosti.
- 10% työajasta käytetään omiin proggiksiin ja uusien taitojen takomiseen.
- Etätyömatkat on nynnyjen hommaa. Rockarit lähtee kiertueelle ja meditoimaan biitsille.
- Kerran kuukaudessa vedetään viiden tähden aamupalaa koko bändin voimin.
- Tatskan saa ottaa firman piikkiin. RockOn-logon nahkaansa kaivertaneille napsahtaa palkankorotus.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos RockOn kolahtaa ja haluat liittyä maailman kovimpaan bändiin, jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – FRONT- JA BACKEND KEHITTÄJÄ. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivan rockarin löydyttyä. Vain järjestelmän kautta tehdyt hakemukset ovat mukana hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 19.05.2019

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262418
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Pekkarinen (anni.pekkarinen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 045 874 2890