Frontend Developer
Lamia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Etsimme Lamialle frontend-kehittäjiä rakentamaan teknisesti tinkimättömiä asiakaskokemuksia yhdessä palvelumuotoilutiimin ja backend-kehittäjien kanssa.

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Lamian frontend developerina työtehtäväsi painottuvat selainpuolen ohjelmistokehitykseen ja UI-toteutuksiin. Rakennat ominaisuuksia valittuja teknologioita hyödyntäen ja pääset myös kehittymään backend-puolella moduulien ja plug in -ratkaisujen parissa.

Voit olla jo muutaman vuoden kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva kasvava kyky. Frontend developerina pääset osaksi kunnianhimoista devaajatiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan.

Toivomme sinulta

 • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjänä
 • Hallitset JavaScriptin kielenä (modernien JS-frameworkkien, kuten Vue tunteminen on eduksi).
 • Vahvaa CSS-pohjaa, esimerkiksi Sass-osaamista, kokemusta BEM-nimeämistavasta ja responsiivisten sivustojen rakentamisesta.
 • Ohjelmointikokemusta varsinkin olio-ohjelmointikielistä. Lamia käyttää projekteissa laajasti PHP:ta, mutta myös esim. Java-, C++, Scala- tai Kotlin-kokemuksesta on hyötyä.
 • Linux tai macOS käyttöjärjestelmäosaamista
 • GraphQL-osaaminen lasketaan eduksi.
 • Ymmärrät hyvän versionhallinnan käytänteet. Teet töitä osana kehittäjätiimiä, jossa laadukkaat commit-viestit ja pull requestien tarkistus ajatuksella saavat korkeaa arvostusta.
 • Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja

Osana Lamian devaajatiimiä

 • Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
 • Pääset tekemään erilaisia asiakasprojekteja. Voit vaikuttaa myös itse, millaisiin projekteihin osallistut. 
 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin
 • Muovaat parhaita käytäntöjä. Lamialle kaavat eivät ole kangistuneita, vaan he kehittävät jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
 • Saat nauttia joustavista työajoista sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajien järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Omista talenteista pidetään huolta ja varmistetaan, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot