(Poistunut julkaisusta)

Frontend Developer/ Software Developer
Maksuturva ICT Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vastuullisista käyttöliittymä- ja ohjelmistokehittäjän työtehtävistä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri, parhaat aamukahvit sekä ystävälliset työkaverit, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Entä helposti lähestyttävä johto ja avoin työilmapiiri? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme ICT-tiimiimme Frontend Developeria / Software Developeria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat käyttöliittymien suunnittelu, kehitys ja testaus Java EE-alustalla toimiviin palveluihin, toiminnallisuuksien määrittely niin sisäisesti kuin ulkoisesti asiakasprojekteissa sekä integraatioitamme toteuttavien kumppaneiden ja asiakkaiden tukeminen. Lisäksi osaamisesi mukaan työtehtävässä on mahdollista olla mukana taustapalveluiden ja tietovarastojen kehittämisessä. Tehtävässä toimit osana 15 hengen ICT-tiimiämme.

Tekemistämme ja toimintatapojamme kuvaa periksiantamaton tahto ratkaista asiakkaidemme haasteet, jonka vuoksi mottomme kuuluu: ”vain paras kelpaa.” Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa onkin useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Toiveenamme on saada joukkoomme ICT-alan osaaja, jolla on kokemusta erilaisten sähköisten asiointi- ja/tai verkkopalveluiden toteutuksesta. Toivomme sinulta:

  • teknistä osaamista mm.: HTML, CSS, JavaScript/ECMAScript, REST, React tai muu vastaava JS-kirjasto
  • kokemusta reaktiivisten, mobiilissa ja työpöydällä toimivien sovellusten kehittämisestä
  • osaamista käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta - kykyä katsoa asioita loppukäyttäjän näkökulmasta

Roolissa menestyminen edellyttää sinulta ohjelmointitaitojen lisäksi suomen ja englannin kielen viestintätaitoja, kalenterin hallintaa sekä positiivista tiimipelaamista. Myös kyky kuunnella hyvinkin erilaisten ihmisten toiveita, ehdottaa erilaisia ratkaisuja sekä lopulta suunnitella ja toteuttaa tekniset toiminnallisuudet ovat tehtävässä keskeisiä ominaisuuksia. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös se, että haluat sitoutua yrityskulttuuriimme ja olla osaltasi kehittämässä organisaatiostamme paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat tilaisuuden työskennellä rennossa työilmapiirissa moninaisten kehitys- ja ohjelmistotehtävien parissa yhdessä muiden mahtavien svealaisten kanssa. Me tarjoamme työpaikan, jossa on tekemisen meininkiä ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@svea.fi otsikolla ”Developer//PH”. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa CTO, Pete Hakkarainen, +358505838443 tai pete.hakkarainen@maksuturva.fi

Ilmoitathan sähköpostissasi, mikäli haluat, että säästämme henkilötietosi ja hakemuksesi mahdollisesti myöhemmin aukeavia sinulle sopivia työpaikkoja varten. Tutustu myös työnhakijoille suunnattuun tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksesi lähettämistä.