Frontend developer, OP-Palvelut Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2021
Oletko joustava tiimipelaaja, jolle fronttipuolen koodaus on jo hieman tuttua? Etsimme asiakkaallemme OP:lle kehittymishaluista frontend developeria Helsinkiin. Pääset työskentelemään tiimissä ja tehtävissä, jotka tukevat ammatillista kehitystäsi, ja tutustut samalla mielenkiintoiseen pankkialaan.
KUVAUS
Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja pääset kasvattamaan omaa osaamistasi yhdessä kokeneempien kollegojen kanssa. Pääset kehittämään uusilla teknologioilla monikanavaisia digitaalisia palveluja mm. op.fi:hin ja OP-mobiiliin osana ketterää tiimiä.

Tehtävä sopii sinulle, joka omaat jo hieman kokemusta koodaamisesta ja haluat oppia lisää! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden rekrytoitua asiakasyritykseen. Asiakasyrityksemme on pankkialalla ja tarjoaa mielenkiintoisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Monikanavaisten digitaalisten palveluiden ohjelmistokehitys
* Tiimityöskentely osana ketterää tiimiä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tätä tehtävää haetaan asenne ja kiinnostus edellä! Etsimällämme henkilöllä on jo hieman käytännön työkokemusta koodaamisesta sekä tehtävään soveltuva koulutustausta. Osaat sujuvasti suomea ja englantia ja tunnet seuraavat teknologiat:


* AWS
* Typescript
* React
* Node.js


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Helsinki
* Tämän työsuhteen ehtona on, että turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus ja huumetesti on tehty ja että selvityksessä ilmenevät tiedot eivät estä työtehtävien suorittamista.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439859
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki